Fijne feestdagen en een gelukkig 2019!

Een korte terugblik

Het jaar 2018 zit er alweer bijna op. We kunnen terugkijken op een mooi jaar, waarin we ons assortiment hebben uitgebreid met prachtige nieuwe producten.

Veel van die producten ontwikkelen wij met zeer gewaardeerde partners.  Zo kwam er vanuit het LUMC de vraag of onze Mobydress ook uitgerust kon worden met een warmtelamp. Natuurlijk was dat mogelijk! Binnen drie maanden werd de commode gerealiseerd, getest en kon het op proef. Een hoogtepunt voor ons als VAB.

Ook zagen we afgelopen jaar dat steeds meer ziekenhuizen kiezen voor onze Mobyline producten en dat we steeds meer betrokken worden bij de ontwikkeling van Moeder en Kind centra. Hier zijn we natuurlijk enorm trots op!

Op naar komend jaar!
Voor 2019 staan er alweer een hoop prachtige projecten op de planning. Zo zijn we druk bezig met ons nieuwe programma Patiëntverwarming en OK-inrichting. Natuurlijk staan er ook al een aantal leveringen in de agenda. Daarnaast wordt er hard gewerkt in ons nieuwe kantoor, waar we over een aantal weken onze intrek in willen nemen.

We zien u graag weer in 2019!