Nieuw bij VAB: het AVE2 verlosbed

Liggend, op de zij of hurkend; het AVE2 verlosbed biedt de bevallende moeder de vrijheid om te bevallen in de houding die zij als het fijnste ervaart. Het afwisselen van bevalhoudingen kan eraan bijdragen dat een bevalling als minder pijnlijk wordt ervaren en dat de daadwerkelijke geboorte sneller gaat.

De bevallende moeder centraal

Het AVE2 verlosbed stelt de bevallende moeder centraal. Zij heeft alle vrijheid om te bevallen in de positie die ze wenst. Met simpele aanpassingen biedt het bed ondersteuning aan elke houding. Het bed leent zich uitstekend voor alle fasen van de bevalling, van het opvangen van de weeën tot de postpartum zorg. De Ave2 is in hoogte verstelbaar. De minimale hoogte van 600 millimeter maakt het makkelijker voor de moeder om te gaan zitten én leent zich uitstekend voor bevallingsoefeningen. De maximale hoogte van 1050 millimeter biedt een fijne, ergonomische hoogte voor de postpartum behandeling. Het bed is dus niet alleen ergonomisch voor de moeder, maar ook voor de behandelaar. 

Proefplaatsing

Het AVE2 verlosbed is vanaf nu bij VAB verkrijgbaar en is beschikbaar voor proefplaatsingen. Voor meer informatie of een afspraak, neem contact met ons op.