Onze producten

Kind, Kraam & Neonatologie

VAB heeft unieke producten ontwikkeld om moeder en kind gedurende het zorgproces zo dicht mogelijk bij elkaar te houden. Het begon met de Mobychair borstvoeding- en buidelstoel voor het AMC/Emma kinderziekenhuis, gevolgd door de Mobydress verrijdbare, electrisch hoog / laag verstelbare commode en de Mobytub verrijdbare electrisch hoog / laag verstelbare baby – en kinderbadje.
In vele ziekenhuizen en geboortecentra worden deze elke dag ingezet. De laatste jaren heeft VAB zich ontwikkeld tot een leverancier van specialistische producten voor dit specifieke marktsegment. Ons concept bevat o.a. commodes, badjes, bedjes, wiegjes, warmtetherapie, lichttherapie, verlosbedden, (open)couveuses, “rooming in” producten etc.

 

Rooming-in & Behandelstoelen

VAB is de specialist voor rooming–in en behandelstoelen. De uitgangssituatie is een basis stoel. Door het toepassen van de vele beschikbare opties wordt een zorg stoel gecreëerd welke ingezet wordt als oncologiestoel, dialysestoel, joint care stoel, relaxstoel, slaapstoel etc. Het resultaat is een compleet productaanbod voor toepassing binnen ziekenhuizen en zorginstellingen.
De rooming-in en behandelstoelen kunnen met een accu ook vrij in de ruimte gebruikt worden. Onze comfortabele zorgstoelen zijn onderhoudsvriendelijk en standaard voorzien van Stamskin bekleding. Tevens is er speciaal voor de kinderen de Toni relaxstoel ontwikkeld. Wilt u een onderhoudscontract, geen probleem.

 

Behandelwagens & Opslag

Onze behandelwagens (medicijn-, verband-, reanimatie-, anesthesie-wagens enz.) worden samengesteld om aan een specifieke behoefte te voldoen. Deze flexibiliteit wordt bereikt dankzij de verschillende wagenformaten en een uitgebreid assortiment van toebehoren en accessoires. De wagens zijn functioneel, ijzersterk, flexibel in te delen en eenvoudig te reinigen.
Onderdelen van de wagens zijn uitwisselbaar met onze diverse opslagsystemen. Deze opslag kan zowel statisch als mobiel zijn. Voor de inrichting van onze modulaire kasten zijn diverse maten modulen, schappen, rekken en andere toebehoren verkrijgbaar. Onze opslagsystemen maken optimaal gebruik van de verticale ruimte.

 

Inrichting

VAB heeft de afgelopen jaren vele inrichtingen gerealiseerd zowel binnen als buiten de gezondheidszorg. Met uw visie en onze ervaring en kennis ontwikkeld VAB een aantrekkelijk inrichtingsplan tezamen met de juiste productkeuzes. Zo zijn vele projecten gerealiseerd met een efficiënte, creatieve, duurzame en resultaatgerichte werkomgeving waar kwaliteit de norm is.
En… binnen de gestelde budgetten. Het begint met kennis maken, uw wensen en eisen bespreken, planning, begroting bepalen, schetsen en ontwerpen en uitvoeren tot en met de oplevering en service. Werken met VAB betekend tijdwinst en optimale kosten beheersing met als eindresultaat een inrichting waar mensen met plezier werken. Daag ons eens uit!