+31 (0) 36 - 522 5555 info@vab.nl

Wat heb je nodig voor een operatiekamer?

Wanneer een operatiekamer niet compleet is, kan een operatie niet op een optimale manier worden uitgevoerd. Het is ten alle tijde van belang om de beste zorg en kwaliteit te waarborgen. VAB ontwikkeld OK meubels waarbij comfort, kwaliteit en gebruiksgemak zowel voor de patiënt als voor de behandelaar, centraal staan. Maar wat heb je allemaal nodig voor een operatiekamer? Waarom zou je de OK opnieuw inrichten, en wat zijn de beste OK meubels? Lees verder, of download de brochure. U kunt indien gewenst een geheel gratis en vrijblijvende proefplaatsing aanvragen.

Belang van operatiekamer inrichting

Waarom de operatiekamer opnieuw inrichten? Een operatiekamer moet zo ingericht zijn dat operaties op een steriele, goede en efficiënte manier kunnen worden uitgevoerd. Hiervoor is een goed opgeleid en op elkaar ingespeeld operatieteam nodig, om ervoor te zorgen dat de kans op risico’s zo klein mogelijk wordt. Naast het team, is de juiste inrichting ook van groot belang. Een steriele werkomgeving en de juiste OK meubels dragen bij aan handelingen die op de operatiekamer worden uitgevoerd. VAB draagt graag bij aan de juiste inrichting van de operatiekamer.

OK meubels van VAB

Wij ontwikkelen een verscheidenheid aan OK meubels. De OK meubels die wij realiseren zijn ontwikkeld samen met ziekenhuizen. Ze zijn ontworpen door goed te luisteren naar zorgmedewerkers, maar ook door verbinding te maken tussen innovatie en de zorg. Het ontwikkelen van doordachte en ergonomische meubelen die bijdragen aan een hoogstaande operatiekamer inrichting is een continu proces. Alle OK meubels zijn ontwikkeld in samenwerking met gerenommeerde fabrikanten in het binnen- en buitenland. Hierbij staan kwaliteit, innovatie en duurzaamheid te allen tijde voorop.

Gebruiksvriendelijke meubels

Binnen een OK is het van belang dat de meubels gebruiksvriendelijk zijn, voor alle aanwezige zorgmedewerkers in de operatiekamer. Bovendien moeten de OK meubels bij intensief gebruik, lang mee kunnen gaan. Echter vinden we het ook van groot belang we een bijdrage kunnen leveren aan een OK die simpelweg comfortabeler voor niet alleen de patiënt, maar ook voor verpleegkundigen, chirurgen, medisch specialisten, assistenten en andere OK-medewerkers.

Wij ontwikkelen de volgende OK meubels:

  • Mayo instrumententafel
  • Patiëntverwarmingssystemen
  • SurgiMove operatiestoel
  • Instrumententrolley
  • Anesthesiewagen Linkar

Wat zijn de beste OK meubels?

Wat de beste OK meubels zijn, is geheel afhankelijk van uw wensen. Om die reden bieden we een geheel gratis en vrijblijvende proefplaatsing aan, zodat u op de werkvloer kunt testen of het OK meubilair u bevalt. Doe gerust een aanvraag voor proefplaatsing, we vertellen graag over de mogelijkheden.

Vraag meer informatie of de brochure aan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de OK meubels die we aanbieden, of heeft u een specifieke vraag over het meubilair dat we aanbieden? Neem gerust contact op voor meer informatie over het medisch meubilair door uw vraag en contactgegevens achter te laten in het contactformulier. Vervolgens komen we zo snel mogelijk bij u terug met meer informatie.

Contact opnemen