+31 (0) 36 - 522 5555 info@vab.nl

Nieuw bij VAB: de Mobytoddler

Ruimte om te verzorgen, maar ook om te knuffelen, samen een boekje te lezen of om gewoon even dichtbij elkaar te zijn. Onze nieuwste kinderbed, de Mobytoddler, zorgt voor voldoende bewegingsvrijheid voor het verplegend personeel en ouders. De zijhekken schuiven onder het ligvlak en bieden op deze manier een onbelemmerde toegang tot het patiëntje.

Optimale behandeling

Bij (ernstig) zieke patiëntjes wil je alle ruimte hebben om goed te kunnen verzorgen. De Mobytoddler biedt alle mogelijkheden tot een optimale behandeling. Zo is het hoofd- en voeteneinde uitneembaar; slangen en lijnen hoeven niet losgekoppeld te worden, maar kunnen continu verbonden blijven met het kind. Het bedje biedt op deze manier 360 graden toegang. De zijhekken zijn soepel traploos verstelbaar en het gehele bedje is verkrijgbaar met een hoog/laagverstelling, (anti-) Trendelenburgpositie en een rugverstelling.

Veilig

De bewegingsvrijheid van de Mobytoddler doet geen concessies aan de veiligheid. Het bedje is volledig gebouwd volgens de nieuwste veiligheidsnormen. Zowel de zijhekken als het hoofd- en voeteneinde beschikken over een kindveilige bediening. Er is zestig millimeter ruimte tussen de spijlen, wat het gevaar van afknellen van bijvoorbeeld handjes een stuk kleiner maakt. De Mobytoddler wordt centraal geremd en is opgebouwd uit een stabiel, sterk frame.

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden van de Mobytoddler? Wij vertellen u er graag meer over. Daarnaast is de Mobytoddler nu beschikbaar voor proefplaatsingen. Neem voor meer informatie en/of een afspraak  contact met ons op!

 

 

Contact opnemen