+31 (0) 36 - 522 5555 customerservice@vab.nl

Molestbestendig anti – ligatuur slaapkamer meubilair

Het Roku® molestbestendige slaapkamer meubilair biedt een veilige en duurzame oplossing voor de nachtrust. Al onze Roku® meubels hebben afgeronde hoeken zonder scherpe randen, om te voorkomen dat kwetsbare mensen zich zelf of andere per ongeluk verwonden. Bovendien zijn alle naden in matrassen en kussen volledig weggewerkt om te voorkomen dat er per ongeluk iets tussen valt of er bewust iets verstopt raakt. De verzwaarde bed frames zijn gemaakt voor gebruik in diverse omgevingen, zoals slaapkamers, afgesloten en beveiligde ruimtes.

Roku® Bed

Het Roku® bed is ontworpen als één naadloos geheel, zonder losse onderdelen, wat zorgt voor maximale duurzaamheid en stabiliteit. Het verzwaarde antiligatuur ontwerp biedt extra rust en veiligheid, ideaal voor instellingen waar bescherming en comfort voorop staan. De gladde, naadloze constructie is eenvoudig te reinigen en te onderhouden, waardoor het perfect is voor intensief gebruik in GGZ– en zorginstellingen, ziekenhuizen en andere faciliteiten.

Roku® bed met opbergruimte

Het Roku® bed met opbergruimte is een innovatief molestbestendig bed van polyethyleen. Ontworpen als één naadloos geheel, zonder losse onderdelen, wat zorgt voor maximale duurzaamheid en stabiliteit. Het verzwaarde ontwerp biedt extra rust en veiligheid, ideaal voor instellingen waar bescherming en comfort voorop staan. Dit model is herkenbaar aan de handige opbergvakken aan de zijkant van het bed, waardoor essentiële items altijd binnen handbereik zijn. De anti – ligatuur constructie die dit bed heeft is eenvoudig te reinigen en te onderhouden, waardoor het geschikt is voor intensief gebruik.

Roku® bureau

Het Roku® bureau molestbestendige bureau biedt uitzonderlijke stabiliteit en duurzaamheid. Dit bureau is ontworpen met een robuuste constructie en een verzwaard ontwerp, waardoor het  geschikt is voor intensief gebruik. De verzwaarde basis zorgt voor extra veiligheid en stabiliteit . Bovendien zijn alle hoeken afgerond om stoten en verwondingen te voorkomen, wat bijdraagt aan een veilige werk- en zit plek.

Roku® nachtkastje

Het Roku® nachtkastje is een duurzaam en molestbestendig nachtkastje met afgeronde hoeken voor extra veiligheid. De twee ruime vakken bieden voldoende opbergruimte. Het hoogwaardige polyethyleen materiaal zorgt voor een lange levensduur en is bestand  tegen slijtage. Het Roku® nachtkastje is zeer stabiel en eenvoudig te reinigen.

Roku® wandkast met 2 schappen

De Roku® wandkast met 2 schappen is een molestbestendige wandkast met een anti-ligatuur ontwerp, afgewerkt met afgeronde hoeken voor extra veiligheid. De constructie zonder losse onderdelen maar met een groot vak en twee legplanken zorgt voor maximale stabiliteit en voldoende opberg ruimt. De Roku® wandkast is zeer stabiel en eenvoudig te reinigen.

Roku® wandkast met 3 schappen

De Roku® wandkast met 3 schappen is een molestbestendige wandkast met een anti-ligatuur ontwerp. De Roku® wandkast met 3 schappen is afgewerkt met afgeronde hoeken en verzwaard voor extra veiligheid. De constructie zonder losse onderdelen maar met een groot vak en drie legplanken zorgt voor maximale stabiliteit en voldoende opberg ruimte. De Roku® wandkast is zeer stabiel en eenvoudig te reinigen.

Roku® PU-gesealde matras

Het Roku® PU-gesealde matras is een matras dat speciaal ontworpen is voor intensief gebruik in zorginstellingen en ziekenhuizen. Het matras is voorzien van een hoogwaardige PU-gesealde laag, die naadloos en volledig waterdicht is, waardoor het matras uitstekend beschermd is tegen vocht en vuil en makkelijk is schoon te maken.

Het Roku® PU-gesealde matras is ook te verkrijgen met kussen!

Roku® plus-matras anti-vandaal PVC-matras

Het antivandaal Roku® plus-matras  biedt optimale ondersteuning en slaapcomfort. Dit matras is extra beschermd tegen vocht, vuil en vandalisme. Het matras is naadloos en bestaat uit een stuk. Het matras is eenvoudige te reiniging.

Het Roku® plus-matras antivandaal matras is ook te verkrijgen met kussen!

Ons verhaal

Bij VAB maken we de verbinding tussen zorg en innovatie. Dit zijn twee aspecten die hand in hand gaan binnen het ziekenhuis, klinieken en andere zorginstellingen. Aandacht voor de patiënt en zorgmedewerker staan hierin centraal. Door te luisteren naar de specifieke wensen en behoeften, gebruiken we dit voor de ontwikkeling en eventuele evaluatie van het medisch meubilair. Met ruim dertig jaar ervaring op de binnenlandse en buitenlandse markt, beschikken wij over een breed netwerk van de juiste strategische partners.

Neem contact op

Heeft u interesse in ons molestbestendig anti – litaguur slaapkamer meubilair, bijvoorbeeld de Roku® bed? Neem gerust contact op door gebruik te maken van het contactformulier of stuur een e-mail.

Wat betekent anti-ligatuur slaapkamer meubilair?

Anti-ligastuur slaapkamer meubilair is meubilair dat niet kan worden gebruikt om iemand, bewust of onbewust, te verwonden. Dit meubilair heeft bijvoorbeeld geen scherpe randen of diepe naden. 

Wat betekent molestbestendig?

Molestbestendig houdt in dat het meubilair bestand is tegen vandalisme of ander misbruik.

Wat zijn de voordelen van molestbestendig anti-ligatuur slaapkamermeubilair?

Het grootste voordeel van molestbestendig anti-ligatuur slaapkamermeubilair is dat ze bestand zijn tegen vandalisme én dat ze niet kunnen worden gebruikt om mensen te verwonden. Het meubilair voorkomt zelfbeschadiging en is tegelijkertijd robuust genoeg om langdurig misbruik te weerstaan.

Welke soorten molestbestendig anti-ligatuur slaapkamermeubilair zijn beschikbaar?

Er zijn verschillende soorten meubilair beschikbaar, waaronder bedden, kasten, bureaus, wandkasten, nachtjes en matrassen. Al deze stukken zijn ontworpen met veiligheid en bestendigheid in gedachten, met afgeronde hoeken, versterkte materialen en vaak ook bevestigingsopties om ze veilig vast te zetten.

Contact opnemen