+31 (0) 36 - 522 5555 info@vab.nl

Rooming-in; zit- & slaapmeubilair

VAB is de specialist voor rooming–in en behandelstoelen. De uitgangssituatie is een basis stoel. Door het toepassen van de vele beschikbare opties wordt een zorg stoel gecreëerd welke ingezet wordt als oncologiestoel, dialysestoel, joint care stoel, relaxstoel, slaapstoel etc. Het resultaat is een compleet productaanbod voor toepassing binnen ziekenhuizen en zorginstellingen.

De rooming-in en behandelstoelen kunnen met een accu ook vrij in de ruimte gebruikt worden. Onze comfortabele zorgstoelen zijn onderhoudsvriendelijk en standaard voorzien van Stamskin bekleding. Tevens is er speciaal voor de kinderen de Toni relaxstoel ontwikkeld. Wilt u een onderhoudscontract, geen probleem.

Mobysofa

Een comfortabele, compacte tweezitter en slaapbank in één. Ideaal voor kraamsuites, verlos- en gezinsgerichte kamers en overal waar rooming-in gewenst is.

Mobycurve

Onze nieuwste, comfortabele slaapsofa met een vloeiend design

Mobybuddy

De Mobybuddy slaapstoel leent zich uitstekend voor rooming-in. Deze prijswinnende stoel strekt zich eenvoudig uit tot een twee meter lang bed. Zo is het ook mogelijk om voor langere tijd comfortabel te blijven slapen bij een geliefde in het ziekenhuis.

Mobysleeper vouwbed

Comfortabel en makkelijke te plaatsen vouwbed.

Vraag onze Rooming-in brochure aan door het invullen van onderstaand formulier: