+31 (0) 36 - 522 5555 info@vab.nl

Rooming-in: zit- en slaapmeubilair

VAB ontwikkelt en produceert hoogwaardig rooming-in zit- en slaapmeubilair. Dat doen we in nauwe samenwerking met diverse ziekenhuizen. De rooming-in producten worden door ziekenhuizen en zorginstellingen met volle tevredenheid gebruikt. Dankzij de slaapbanken en slaapstoelen kunnen familieleden op een comfortabele manier de nacht doorbrengen bij hun dierbaren in het ziekenhuis. We zetten niet alleen gemak voorop, ook stellen we hoge eisen aan het zit- en slaapcomfort. Zo is er voor elke situatie een passende rooming-in oplossing. Maak gerust een vrijblijvende afspraak voor proefplaatsing.

Mobysofa

Een comfortabele, compacte tweezitter en slaapbank in één. Ideaal voor kraamsuites, verlos- en gezinsgerichte kamers en overal waar rooming-in gewenst is.

Mobycurve

Onze nieuwste, comfortabele slaapsofa met een vloeiend design

Mobybuddy: bed stoel voor in het ziekenhuis

De Mobybuddy slaapstoel leent zich uitstekend voor rooming-in. Deze prijswinnende stoel strekt zich eenvoudig uit tot een twee meter lang bed. Zo is het ook mogelijk om voor langere tijd comfortabel te blijven slapen bij een geliefde in het ziekenhuis.

Mobysleeper vouwbed

Comfortabel en makkelijke te plaatsen vouwbed.

Wat is rooming-in bij een ziekenhuis?

Een ziekenhuisopname kan voor kinderen en volwassenen erg ingrijpend zijn. Zo kan het voorkomen dat een patiënt ’s nachts angstig, verward en/of onrustig is, of kan worden. Door een dierbare te laten overnachten op de kamer van de patiënt kan de angst en onrust verminderen of beter verdragen worden. De mogelijkheid om 24 uur per dag bij het opgenomen kind of familielid in het ziekenhuis te zijn wordt rooming-in genoemd. Veel ziekenhuizen bieden dit tegenwoordig aan.

Vroeger konden familie en vrienden enkel tijdens vaste uren op bezoek bij hun naasten in het ziekenhuis. Gelukkig kunnen ouders en familieleden nu ook 24 uur per dag bij hun kind of geliefde in het ziekenhuis verblijven met het gemak van het rooming-in zit- en slaapmeubilair van VAB.

Rooming-in met baby of kind

Rooming-in wordt vaak aangeboden op afdelingen waar jonge kinderen of pasgeboren baby’s verblijven. Zo heeft het Antonius Ziekenhuis in Sneek voor hun Kind en Ouder afdeling Mobysofa slaapbanken en Mobycrib Matris aangeschaft om ouders de mogelijkheid te geven om te blijven slapen bij hun kind. Als kinderen in het ziekenhuis liggen wijken de ouders vanzelfsprekend niet van hun zijde, ook kersverse ouders willen het liefst de hele dag bij hun pasgeboren baby zijn. Door rooming-in kamers te realiseren in uw ziekenhuis maakt u dit mogelijk.

Specialist in rooming-in en behandelstoelen

VAB is de specialist op het gebied van rooming-in producten en behandelstoelen. De uitgangssituatie is een basisstoel. Door het toepassen van de vele beschikbare opties wordt een zorgstoel gecreëerd die ingezet wordt als oncologiestoel, dialysestoel, joint care stoel, relaxstoel, slaapstoel etc. Het resultaat is een compleet productaanbod voor toepassing binnen ziekenhuizen en zorginstellingen.

De rooming-in producten en behandelstoelen kunnen met een accu ook vrij in de ruimte gebruikt worden. Onze comfortabele zorgstoelen zijn onderhoudsvriendelijk en standaard voorzien van Stamskin bekleding. Tevens is er speciaal voor de kinderen de Toni relaxstoel ontwikkeld.

Onze Rooming-in brochure

Wij hebben een brochure gemaakt waarin alle rooming-in producten worden weergegeven. In de brochure ziet u hoe de banken en stoelen kunnen worden omgevormd tot comfortabele bedden en leest u per product meer over de voordelen. U kunt de Rooming-in brochure downloaden via de website. Wanneer u op de link klikt, volgt de rest vanzelf.

Vraag meer informatie aan

Bent u geïnteresseerd in rooming-in zit- en slaapmeubilair? Vraag dan advies aan bij VAB, de specialist op dit gebied. Wij geven graag meer informatie over de producten die wij kunnen leveren. Al onze rooming-in producten zijn beschikbaar voor proefplaatsing. Uiteraard altijd vrijblijvend en zonder kosten. Bel of mail gerust om een afspraak te maken.

Contact opnemen