+31 (0) 36 - 522 5555 info@vab.nl

Moeder en Kind

Voor medisch meubilair bent u bij VAB aan het juiste adres. Onze Mobydress commodes worden samengesteld om aan een specifieke behoefte te voldoen. Het Nascentia verlosbed van Nederlands fabricaat is in diverse uitvoeringen te verkrijgen en past perfect in de kraamsuites. Ons Cosytherm patiënt verwarmingssysteem zorgt voor een veilige en snelle gecontroleerde opwarming van baby en peuter. VAB werkt samen met gerenommeerde fabrikanten en ontwerpt daarnaast zelf medisch meubilair in nauwe samenwerking met ziekenhuis en gebruiker.

Mobydress T1

De ergonomische Mobydress commode is ontwikkeld voor zorg naast het bed. Zo kan de moeder ten alle tijden contact houden met haar baby en indien mogelijk assisteren met de verzorging en verschoning. De Mobydress kan geleverd worden met (Mobydress T2) of zonder geïntegreerde weegfunctie (Mobydress T1).

Mobydress T2 met weegschaal

De ergonomische Mobydress commode is ontwikkeld voor zorg naast het bed. Zo kan de moeder ten alle tijden contact houden met haar baby en indien mogelijk assisteren met de verzorging en verschoning. De Mobydress kan geleverd worden met of zonder geïntegreerde weegfunctie.

Mobydress T2 met weegschaal en warmtelamp

De ergonomische Mobydress commode is nu verkrijgbaar met warmtelamp. De Ceratherm warmtelamp wordt op vaste, veilige hoogte aan de commode bevestigd.

Mobydress T4

Mobydress type 4, commode met 1 lade

Baby Commode 328200 Uniko

Deze Uniko-commode is standaard voorzien van vele mogelijkheden.

Mobytub, badje voor baby’s en peuters

Met het ergonomische en verrijdbare Mobytub badje kunnen baby’s en peuters veilig naast het bed van de moeder gewassen worden. Zo kan de moeder ten alle tijden genieten van haar kind en eventueel assisteren met het verschonen.

Mobytub Topol, baby- en peuterbadje

Dit Mobytub Topol baby- en peuterbadje maakt het mogelijk om een kindje op elke plek te badderen. Dit lichtgewicht badje is zeer stabiel, makkelijk verrijdbaar en eenvoudig in gebruik. Het badje is gemaakt uit glasvezel, wat een warmte-isolerende werking heeft. Dit zorgt voor een comfortabele warmte van het materiaal. Met de 40 centimeter lange afvoerslang is het badje eenvoudig te legen. Het badje is verkrijgbaar als baby- of peuterbadje.

Mobycrib Matris, babybedje voor rooming-in

Samen slapen stimuleert de veilige hechting tussen ouder en kind en reguleert de ademhaling en hartslag van het kindje.  Mobycrib Matris maakt samen slapen mogelijk doordat het bedje veilig naast elk bed geplaatst kan worden.

Mobycrib Luna

Stabiel, veilig en eenvoudig te verplaatsen. De Mobycrib Luna biedt een pasgeboren baby een veilige, comfortabele plaats om te slapen. Het bedje is eenvoudig uit te breiden met het Cosytherm warmtematras en kan beschikken over een DIN-rail om de AlphaCore5 controle-unit te bevestigen.

Mobytoddler kinderbed voor in het ziekenhuis

Het Mobytoddler kinderbed biedt maximale bewegingsvrijheid voor zowel verplegend personeel als de ouders. De traploos verstelbare zijhekken schuiven op de laagste stand onder het ligvlak, waardoor verpleging en ouders onbelemmerd toegang tot het kind hebben. Het hoofd- en voeteneind kan eenvoudig uitgenomen worden, zo is er alle ruimte voor een optimale behandeling.

Mobybabe zuigelingenbedje

Het Mobybabe zuigelingenbedje zet de veiligheid van het kind voorop!  Binnen enkele seconden is er 360 graden toegang tot het kindje. Het bedje is gebouwd volgens de nieuwste veiligheidsnormen en biedt door de transparante zijkanten volledige zichtbaarheid op het kind. Zo is er controle, maar blijven ouders en kind ook in contact.

Mobysofa

Een comfortabele, compacte tweezitter en slaapbank in één. Ideaal voor kraamsuites, verlos- en gezinsgerichte kamers en overal waar rooming-in gewenst is.

Mobybuddy: bed stoel voor in het ziekenhuis

De Mobybuddy slaapstoel leent zich uitstekend voor rooming-in. Deze prijswinnende stoel strekt zich eenvoudig uit tot een twee meter lang bed. Zo is het ook mogelijk om voor langere tijd comfortabel te blijven slapen bij een geliefde in het ziekenhuis.

Mobysleeper vouwbed

Comfortabel en makkelijke te plaatsen vouwbed.

Mobychair borstvoedings- en buidelstoelen

De Mobychair borstvoedings- en buidelstoelen, ontworpen voor moeders die borstvoeding geven en baby’s die borstvoeding krijgen. Een uiterst comfortabele stoel die moeders op zoveel mogelijk manieren ondersteund bij het geven van borstvoeding en waar moeder en baby samen kunnen buidelen en relaxen.

Ino Care Relax borstvoeding- en buidelstoel

De Ino Care Relax is een comfortabele borstvoeding stoel welke ook ideaal geschikt is voor het buidelen. De Ino Care Relax is zeer stabiel en heeft naast de relax stand ook een slaapstand met een inclinatie van 140 graden. De borstvoedingstoel is verkrijgbaar in vele stofferingen en kleuren, passend binnen uw interieur concept. Al de stofferingen zijn geschikt voor gebruik binnen de Nederlandse gezondheidszorg.

Cosmo stoel

De Cosmo stoel is universeel en eigenzinnig. De hedendaagse vormgeving en optimaal comfort maakt de Cosmo geschikt voor elk “Moeder en Kind” interieur. Een bijpassende voetenbank maakt de Cosmo stoel compleet. Ideaal als patiënt- en/of bezoekersstoel.

Toni, kinderrelaxstoel

De comfortabele, vrolijke Toni is speciaal ontwikkeld voor kinderen van acht tot veertien jaar, die in het ziekenhuis verblijven.

Cosytherm, patiëntverwarmingssyteem

Het Cosytherm patiëntverwarmingssyteem zorgt voor een veilige en gecontroleerde verwarming van de patiënt, zodat de normale lichaamstemperatuur behouden blijft. Het systeem bestaat uit een controle-unit, warmtematrassen en warmtedekens. Matrassen en dekens zijn zowel voor neonatale, pediatrische als voor volwassenen patiënten verkrijgbaar.

Ceratherm warmtelamp

De Ceratherm warmtelamp is speciaal ontwikkeld voor het voorverwarmen van onderzoekstafels en verschoontafels voor baby’s en voor het op peil houden van de lichaamstemperatuur van pasgeborenen, kinderen en volwassenen.

Babyverschoontafel

De verschoontafels zijn gemaakt van polyethyleen, zijn robuust en slijtvast en worden in wit uitgevoerd.  De verschoontafels zijn getest op een statische belasting van 110 kg en zijn ADA-compatibel indien correct geïnstalleerd. CE gemarkeerd, RoHS gemarkeerd. Het oppervlak is antibacterieel en bestand tegen bacteriegroei, wat een extra niveau van hygiëne bescherming biedt.

Nascentia verlosbed

Het Nascentia verlosbed is in samenspraak met diverse ziekenhuizen en gerenommeerde leveranciers ontwikkeld. Er moest één verlosbed komen dat prettig in gebruik is. Zowel voor de moeder en de kraamvrouw, als voor de medewerkers aan het bed.

Mobypool Generosa geboortebad

De Mobypool Generosa is ontworpen aan de hand van de nieuwste kennis wat  betreft badbevallingen. Het bad biedt de moeder optimaal comfort, volledige bewegingsvrijheid en veiligheid. Daarnaast zorgt het voor een ideale werkomgeving voor de begeleidende verloskundige of gynaecoloog.

Mobypool Oceanis geboortebad

Door de vele opties kan de Mobypool Oceanis helemaal naar wens gebouwd worden. Het bad beschikt over een ergonomisch ingebouwde zit, een eenvoudige instap en heeft een zeer hoge hygiënestandaard.

Mobycube

Totale vrijheid tijdens de bevalling. Met de Mobycube heeft de bevallende moeder alle ruimte en ondersteuning om op een voor haar prettige manier te bevallen. Het modulaire systeem en de bijbehorende accessoires geven de mogelijkheid om elke gewenste houding aan te nemen, of dat zittend, hurkend, staand of liggend is.

Visiano onderzoekslamp

Dankzij een uniek design, hypermoderne lichttechnologie en maximale lichtkwaliteit biedt deze lamp optimale onderzoeksomstandigheden.
De Visiano is een echt multitalent.
Bijzonder geschikt voor o.a. neonatologie, gynaecologie en verloskunde.
Verkrijgbaar in wand-, plafonduitvoering en op verrijdbaar statief.

Triango behandellamp

Functionaliteit, elegantie en design in combinatie met modernste LED technologie.
Licht sterkte, licht kleur en kleurweergave zijn optimaal afgestemd op de veelzijdige opgave in ziekenhuizen.
Verkrijgbaar in wand-, plafonduitvoering en op verrijdbaar statief.

Contact opnemen