+31 (0) 36 - 522 5555 info@vab.nl

Kinderbedje voor in het ziekenhuis

Een kinderbedje in het ziekenhuis moet aan andere eisen voldoen dan het bedje waarin het kind thuis slaapt. Niet alleen het kindje moet prettig kunnen slapen in het bedje, maar ook het personeel van het ziekenhuis moet goed met het bedje kunnen werken. Een goed bed is namelijk belangrijk voor het welzijn van de patiënt, en voor het welzijn van de zorgverlener. Zodoende leveren wij alleen een ziekenhuis kinderbed dat veilig en gebruiksvriendelijk is en voldoet aan de Arbowet. Wij geloven namelijk dat zorg draait om mensen en dat medische producten een bijdrage leveren aan het verlenen van de beste zorg. Bekijk de ziekenhuis kinderbedden uit de Mobyline lijn en vraag een brochure aan bij VAB.

Mobycrib Matris, babybedje voor rooming-in

Samen slapen stimuleert de veilige hechting tussen ouder en kind en reguleert de ademhaling en hartslag van het kindje.  Mobycrib Matris maakt samen slapen mogelijk doordat het bedje veilig naast elk bed geplaatst kan worden.

Mobycrib Luna

Stabiel, veilig en eenvoudig te verplaatsen. De Mobycrib Luna biedt een pasgeboren baby een veilige, comfortabele plaats om te slapen. Het bedje is eenvoudig uit te breiden met het Cosytherm warmtematras en kan beschikken over een DIN-rail om de AlphaCore5 controle-unit te bevestigen.

Moby e-babe ziekenhuis kinderbedje

Gebouwd volgens de nieuwste veiligheidsnormen is de Moby e-babe het ziekenhuis kinderbedje waar veiligheid en comfort voorop staat. Binnen enkele seconden is er 360 graden toegang tot het kindje. De transparante zijkanten bieden volledige zichtbaarheid. Zo is er controle, maar blijven ouders en kind ook in contact. Voor rust en geborgenheid is er optioneel een hemelstang met hemeltje, in diverse prints verkrijgbaar. Het Moby e-babe ziekenhuis kinderbedje is ook elektrisch geruisloos in hoogte verstelbaar. De handbediening is voorzien van een kinderslot zodat ongewenst gebruik uitgesloten wordt.

Mobytoddler kinderbed voor in het ziekenhuis

Het Mobytoddler kinderbed biedt maximale bewegingsvrijheid voor zowel verplegend personeel als de ouders. De traploos verstelbare zijhekken schuiven op de laagste stand onder het ligvlak, waardoor verpleging en ouders onbelemmerd toegang tot het kind hebben. Het hoofd- en voeteneind kan eenvoudig uitgenomen worden, zo is er alle ruimte voor een optimale behandeling.

Mobycrib Cosy

De Mobycrib Cosy is de ideale wieg voor naast en over het bed. Hierdoor is de baby zichtbaar, altijd dichtbij de moeder en zeer toegankelijk. En dit in een veilige en stabiele wieg welke optioneel in hoogte verstelbaar is. Een ideale wieg voor co-sleeping. Het wiegje is eenvoudig uit te breiden met het Cosytherm warmtematrasje en kan beschikken over een DIN-rail om de Cosytherm controle-unit of andere accessoires te bevestigen.

Een goed passend ziekenhuis kinderbed

Een goed passend ziekenhuis kinderbed is van groot belang voor het welzijn van patiënt en zorgverlener. Zo verlaagt een goed passend kinderbedje in het ziekenhuis de kans op fysieke overbelasting en incidenten. De Europese norm van november 2017 stelt basiseisen aan de veiligheid en prestaties aan bedden voor kinderen en volwassenen, waaronder voor ziekenhuis kinderbedden. Deze norm gaat over het borgen van de veiligheid van volwassen en jonge patiënten die door hun lichaamsbouw en maten groter risico lopen op beknelling wanneer ze in een standaard medisch bed of wieg slapen. Ieder kinderbedje voor in het ziekenhuis dat wij leveren voldoet aan deze Europese norm.

Mobyline ziekenhuis kinderbedden

De ziekenhuis kinderbedden die wij leveren zijn onderdeel van de Mobyline lijn. Dit is een specialistische lijn aan producten die speciaal ontwikkeld is voor de Kind, Kraam en Neonatologie afdeling. Sommige van de kinderbedden geven de mogelijkheid tot rooming-in: ouder en kind verblijven in dezelfde ruimte in het ziekenhuis, wat beter is voor de hechting tussen moeder en kind en de kans op angst en onrust verkleint. Comfort, veiligheid, stabiliteit en flexibiliteit staan bij alle kinder ziekenhuisbedden uit ons assortiment centraal. We maken onderscheid tussen 5 verschillende bedjes: Mobycrib Matris, Mobycrib Luna, Moby E-babe, Mobytoddler en Mobycrib Cosy.

Speciaal babybedje voor rooming-in

Samen slapen met een ouder wordt zorgt voor een betere hechting, maar reguleert ook de hartslag en de ademhaling van het kindje. Dit bedje heeft de naam Mobycrib Matris en kan gemakkelijk naast ieder bed worden geplaatst, waardoor ouder en kindje fijn samen kunnen slapen. De zijkanten zijn gemaakt van transparant glas, waardoor het kindje altijd goed zichtbaar is. Het bedje kan zowel links, als rechts van het bedje worden geplaatst. En doordat de zijkanten eenvoudig naar beneden kunnen, kan de ouder als het ware samen slapen met het kindje. Zodoende fungeert het bedje als een soort co-sleeper die men eenmaal thuis vaak ook gebruikt.

In verschillende uitvoeringen leverbaar

Ieder kinderbedje voor in het ziekenhuis dat we leveren is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Zo heeft u bij Mobycrib Luna bijvoorbeeld de keuze uit een verscheidenheid aan opties. U kunt kiezen voor een kleine of een grote opbergmand, de DIN-rail is verkrijgbaar in twee lengtes en u kunt voor de kleur van het frame kiezen uit vele RAL-kleuren. Wat de mogelijkheden zijn per ziekenhuis kinderbedje, kunt u vinden in de desbetreffende brochure.

Brochures

Via de website kunt u voor ieder kinderbedje afzonderlijk een brochure aanvragen. In de brochures vindt u allerlei informatie, waaronder over de afmetingen, opties, de kleurenkaart en alle eigenschappen. Vraag gratis de brochure aan! Vervolgens krijgt u hem binnen enkele seconden doorgestuurd en kunt u het bestand downloaden en bekijken.

Vraag meer informatie aan

Wilt u meer weten over de ziekenhuis kinderbedden uit de Mobyline lijn, of over het andere Moeder en Kind meubilair dat we leveren? Neem gerust contact op voor meer informatie. We voorzien u namelijk graag over meer informatie over de producten die we leveren. Indien gewenst kunnen we een proefplaatsing doen, dit is geheel vrijblijvend en zonder kosten. Neem gerust contact op met gebruik van onderstaande buttons. Vervolgens nemen we zo snel mogelijk contact op voor meer informatie.

Contact opnemen