+31 (0) 36 - 522 5555 info@vab.nl

Bevalbaden

Bij VAB kijken wij zorgvuldig naar wat er speelt tussen de zwangere vrouw en de verloskundige en het gebruik van het bad. Op basis van die gegevens hebben we op onze bevalbaden ergonomische gebruiksprincipes toegepast. Onze baden hebben een complexe organische vorm waardoor ze zowel fysiek als psychologisch aantrekkelijk zijn. De vorm gaat uit van de functie en is teruggebracht naar de kern: fraai en bruikbaar tegelijkertijd. Voor elke vorm, ronding en lijn is een reden.

Active II bevalbad

De jury van Building Better Healthcare omschreef dit beoordeelde bevalbad als een ongekende combinatie van intelligent design, superieure materialen en geavanceerde fabricage. De nieuwste verbeteringen in design, materiaal en techniek tillen de nieuwste versie naar een nog hoger niveau van veiligheid, bruikbaarheid en tevredenheid van de eindgebruiker.

Venus II bevalbad

Een iconisch middelgroot bevalbad ontwikkeld met de hulp van moeders, verloskundigen en deskundigen op het gebied van manuele behandeling en infectiebestrijding.

Princess II bevalbad

Is de ruimte beperkt ? dan is de Princess II de perfecte keuze. Dit compacte maar perfect gevormde bevalbad heeft een speciaal ontworpen geboortezitting die de moeder ondersteunt in een gehurkte houding en haar plek geeft om uit te rusten en haar baby te verwelkomen.

Active Birth Pool Waterkolom

Alle type bevalbaden ook vrijstaand te plaatsen i.c.m. de waterkolom. Het strakke en functionele ontwerp sluit perfect aan bij de bevalbaden. De stevige zuil is ook ideaal voor de moeder om zich aan vast te houden bij het in- en uitstappen van het bad.

Active Birth Pool Opstapje

De moeder altijd veilig vaste grond onder haar voeten laten voelen, en geen onnodig risico laten lopen. Nadrukkelijk is de wens uitgesproken dat een moeder niet op tredes moet klimmen om in bad te komen. Ons opstapje in combinatie met de extra brede rand, waarop de moeder eerst gaat zitten en daarna simpelweg het bad in kan draaien, voorkomt risico van vallen. Het is een zeer eenvoudige en simpele methode voor het veilig in- en uit stappen.

Contact opnemen