+31 (0) 36 - 522 5555 customerservice@vab.nl

Behandel-, therapeutisch en relax-stoelen

VAB heeft een uitgebreid programma van behandel-, therapeutisch en relax-stoelen. Onze stoelen zijn allen specifiek ontworpen voor gebruik binnen de gezondheidszorg. Zij zijn breed inzetbaar en uitermate geschikt als patiënten stoel voor gebruik bijvoorbeeld op de dagbehandeling, strokeunit, IC etc. Daarbij hebben we diverse stoelen voor specifiek gebruik zoals onze comfortabele bariatrische Whittle stoel.

Maar ook de Care Relax stoelen welke ingezet wordt voor het snel mobiliseren van patiënten. Daarnaast hebben we een uitgebreide collectie zorg relax stoelen. Deze stoelen bieden bij chemotherapie of nierdialyse een comfortabele zit en rustplek tijdens behandeling, Echter ook voor patiënt en familie een plek om uit te rusten en te relaxen.

Laguna Care Relax stoel

De Laguna Care Relax stoel is een therapeutische relax stoel met een hele hoge afwerkingsgraad en hoogwaardig comfort. Door de ergonomische gevormde rug is de Laguna Care borstvoeding- en buidelstoel ideaal voor mensen die langdurig moeten zitten of zwaar behoevend zijn. Talrijke verstelmogelijkheden zijn mogelijk waardoor verpleging of gebruiker de stoel in de gewenste positie kan brengen.

Ino Care Relax borstvoeding- en buidelstoel

De Ino Care borstvoeding- en buidelstoelen bestaan uit een uitgebreide serie stoelen, zeer comfortabel en speciaal ontwikkeld voor de gezondheidszorg. De Ino Care borstvoeding- en buidelstoel is modulair opgebouwd en kan worden ingezet als een volledige therapeutische stoel maar ook als een comfortabele patiënten relax stoel.
De Ino Care borstvoeding- en buidelstoel wordt door zijn modulariteit o.a. ingezet als borstvoeding- en buidelstoel en patienten transfer stoel.

Echo Care Relax stoel

Wat maakt de de Echo Care relax stoel zo uniek ? Dat is de prijs kwaliteit verhouding. Echo Care borstvoeding- en buidelstoel is een instapmodel met een hoge graad van zelfbediening en verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Al de modellen hebben manuele verstel mechanieken. De vaste uitvoering is ook ideaal geschikt als comfortabele bezoekersstoel. Echo is budget vriendelijk, makkelijk in gebruik, simpel en comfortabel. Ideaal als patiënten- en/of bezoekers stoel.

Toni, kinderrelaxstoel

De comfortabele, vrolijke Toni is speciaal ontwikkeld voor kinderen van acht tot veertien jaar, die in het ziekenhuis verblijven.

IDEA 1

De IDEA 1 is een multifunctionele, elektrisch verstelbare behandelstoel. De stoel heeft een vaste hoogte van 50 centimeter.

IDEA 2

De IDEA 2 is een in hoogte verstelbare, multifunctionele behandelstoel. De stoel bestaat uit drie elektrisch verstelbare secties en beschikt over zowel een comfort als standaard Trendelenburgpositie. Bij de comfort positie worden de zitting en voetensteun in een hoek van 25 graden ten opzichte van de vloer geplaatst, terwijl de rugleuning horizontaal blijft. Bij de standaard Trendelenburgpositie worden alle delen in een hoek van 12 graden ten opzichte van de hoek geplaatst.

IDEA 3

De IDEA 3 is een in hoogte verstelbare, multifunctionele behandelstoel inclusief voetsteun. De stoel bestaat uit drie elektrisch verstelbare secties en beschikt over zowel een comfort als standaard Trendelenburgpositie.

Idea Clinic behandel-, relax en therapie-stoel

Multifunctionele stoel, in hoogte verstelbaar, om patiënten te ondersteunen tijdens behandelingen. Ook zeer geschikt als bloedafname stoel. De stoel is standaard voorzien van een voetendeel.

Tolero patiënten stoel

Tolero is een moderne patiënten stoel met een metalen frame met of zonder hoogteverstelling, slank gevormd profiel met comfortabele zitting van drukschuim en zeer eenvoudig te reinigen.

Whittle bariatrische stoel

Een stijlvolle duurzaam zwaar uitgevoerde bariatrische stoel met geïntegreerd drukbeheer door standaard gebruik van een druk foam kussen.

Contact opnemen