+31 (0) 36 - 522 5555 info@vab.nl

Therapeutische en Relax-stoelen

VAB heeft een compleet programma aan therapeutische en relax-stoelen. Onze stoelen zijn breed inzetbaar en zijn uitermate geschikt voor gebruik op bijvoorbeeld de spoedeisende hulp, dagbehandeling of voor dialyse. Daarnaast hebben wij stoelen voor specifieke situaties, zoals de Arteria bloedafnamestoel of podologiestoelen.  

Tevens hebben wij een uitgebreid aanbod aan therapiestoelen. Deze comfortabele relaxstoelen kunnen breed ingezet worden voor diverse toepassingen. Onze stoelen bieden, tijdens bijvoorbeeld de chemotherapie of nierdialyse, een comfortabele plek om uit te rusten en te relaxen. Speciaal voor kinderen is er de Toni relaxstoel. De Astra serie past met het eenvoudige, maar moderne design in elke inrichting. 

Laguna Care Relax stoelen

De Laguna Care Relax is een therapeutische relax stoel met een hele hoge afwerkingsgraad en hoogwaardig comfort. Door de ergonomische gevormde rug is de Laguna Care Relax therapeutische stoel ideaal voor mensen die langdurig moeten zitten of zwaar behoevend zijn. Talrijke verstelmogelijkheden zijn mogelijk waardoor verpleging of gebruiker de stoel in de gewenste positie kan brengen.

Ino Care Relax stoelen

De Ino Care Relax, therapeutische- en relax-stoelen bestaan uit een uitgebreide serie stoelen, zeer comfortabel en speciaal ontwikkeld voor de gezondheidszorg. De Ino Care Relax is modulair opgebouwd en kan worden ingezet als een volledige therapeutische stoel maar ook als een comfortabele patiënten relax stoel.
De Ino Care relax wordt door zijn modulariteit o.a. ingezet als borstvoeding- en buidelstoel en patienten transfer stoel.

Echo Care Relax stoelen

Wat maakt de Echo Care Relax zo uniek ? Dat is de prijs kwaliteit verhouding. Echo Care Relax is een instapmodel met een hoge graad van zelfbediening en verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Al de modellen hebben manuele verstel mechanieken. De vaste uitvoering is ook ideaal geschikt als comfortabele bezoekersstoel. Echo is budget vriendelijk, makkelijk in gebruik, simpel en comfortabel. Ideaal als patiënten- en/of bezoekers stoel.

Toni, kinderrelaxstoel

De comfortabele, vrolijke Toni is speciaal ontwikkeld voor kinderen van acht tot veertien jaar, die in het ziekenhuis verblijven.

IDEA 1

De IDEA 1 is een multifunctionele, elektrisch verstelbare behandelstoel. De stoel heeft een vaste hoogte van 50 centimeter.

IDEA 2

De IDEA 2 is een in hoogte verstelbare, multifunctionele behandelstoel. De stoel bestaat uit drie elektrisch verstelbare secties en beschikt over zowel een comfort als standaard Trendelenburgpositie. Bij de comfort positie worden de zitting en voetensteun in een hoek van 25 graden ten opzichte van de vloer geplaatst, terwijl de rugleuning horizontaal blijft. Bij de standaard Trendelenburgpositie worden alle delen in een hoek van 12 graden ten opzichte van de hoek geplaatst.

IDEA 3

De IDEA 3 is een in hoogte verstelbare, multifunctionele behandelstoel inclusief voetsteun. De stoel bestaat uit drie elektrisch verstelbare secties en beschikt over zowel een comfort als standaard Trendelenburgpositie.

Contact opnemen