Therapeutische en Borstvoedingsstoelen

VAB heeft een compleet programma aan behandel- en therapeutische stoelen. Onze stoelen zijn breed inzetbaar en zijn uitermate geschikt voor gebruik op bijvoorbeeld de spoedeisende hulp, dagbehandeling of voor dialyse. Daarnaast hebben wij stoelen voor specifieke situaties, zoals de Arteria bloedafnamestoel of podologiestoelen.  

Tevens hebben wij een uitgebreid aanbod aan therapiestoelen. Deze comfortabele relaxstoelen kunnen breed ingezet worden voor diverse toepassingen. Onze stoelen bieden, tijdens bijvoorbeeld de chemotherapie of nierdialyse, een comfortabele plek om uit te rusten en te relaxen. Speciaal voor kinderen is er de Toni relaxstoel. De Astra serie past met het eenvoudige, maar moderne design in elke inrichting. 

Mobychair borstvoedings- en buidelstoelen

De Mobychair borstvoedings- en buidelstoelen, ontworpen voor moeders die borstvoeding geven en baby’s die borstvoeding krijgen. Een uiterst comfortabele stoel die moeders op zoveel mogelijk manieren ondersteund bij het geven van borstvoeding en waar moeder en baby samen kunnen buidelen en relaxen.

Elegance, Joint Care stoel

De Elegance is een comfortabele behandelstoel, die door de diverse opties uitermate geschikt is voor Joint Care toepassingen.

Astra

De Astra Serie bestaat uit verschillende comfortabele relaxstoelen met kantelverstelling. Door het moderne maar eenvoudige design past de Astra in elke inrichting.

Astra Club

De Astra Club is een moderne relaxstoel met een ergonomische gewelfde rugleuning. Door het compacte design past de stoel ook goed in kleinere kamers.

Astra Nova

De Astra Nova is een esthetisch ontworpen, comfortabele relaxstoel. Met de  brede, comfortabele armleuningen is de stoel zeer geschikt voor gebruik op kraamafdelingen of verzorgingstehuizen.

Astra Galaxy Serie

De Astra Galaxy serie biedt verschillende modulaire opties voor de arm- en rugleuning. Zo ontstaat de perfecte stoel voor elke zorgvraag. De Astra Galaxy is verkrijgbaar als relaxstoel, relaxstoel met sta-op-functie en bariatrische stoel.

Toni, kinderrelaxstoel

De comfortabele, vrolijke Toni is speciaal ontwikkeld voor kinderen van acht tot veertien jaar, die in het ziekenhuis verblijven.