+31 (0) 36 - 522 5555 customerservice@vab.nl

Over VAB

Wij geloven dat zorg draait om mensen en dat medische producten moeten bijdragen aan de beste zorg. Wij zijn ervan overtuigd dat innovatief comfort daarin een groot verschil maakt voor patiënt en zorgmedewerker. Dit maakt ons werk waardevol.

Door de verbinding te maken tussen zorg en innovatie én door goed te luisteren naar zorgmedewerkers, ontwikkelen wij doordachte producten met als doel de zorg gebruiksvriendelijker en comfortabeler te maken.

Zo ontwikkelen en leveren wij medische meubilair die hieraan bijdragen. Van borstvoedings- en buidelstoelen tot warmtemanagement en multifunctionele commodes. Deze unieke producten verhogen het werkgemak en maken medewerkers blij.

Mobyline is onze eigen lijn specialistische producten, specifiek ontwikkeld voor de Kind, Kraam en Neonatologie. In 2009 startten we, in nauwe samenwerking met het Amsterdam Medisch Centrum/Emma Kinderziekenhuis met de Mobychair borstvoedings- en buidelstoel.

Wij staan voor innovatief comfort in de zorg. Daar zijn we heel gedreven in.Wij maken het verschil voor patiënten en zorgmedewerkers.

Wij zijn VAB.

Met de wortels stevig in de gezondheidszorg, is het huidige VAB in 2007 opgericht. Sindsdien ontwikkelt en verkoopt VAB innovatieve, unieke en onderscheidende producten binnen de gezondheidszorg. Met een achtergrond van tientallen jaren nationale en internationale ervaring hebben wij de strategische partners gevonden om dit te bewerkstelligen.

Ons gemotiveerde team helpt klanten de juiste productkeuzes te maken. Onze buitendienst begeleidt de proefplaatsingen en overtuigt zich ervan dat na levering alles optimaal functioneert. Deze benadering heeft er toe geleid dat onze klanten zich, naast de thuismarkt Nederland,  ook bevinden in de rest van Europa en het Midden-Oosten.

Bekijk onze referentielijst ›

Hans Met een achtergrond in de verpleegkunde, bedrijfskunde en met vele jaren internationale ervaring in het inrichten van ziekenhuizen in Europa, Midden Oosten en India nu al weer ruim tien jaar één van de stuwende krachten achter VAB.
Maks Begonnen in de residentiële hulpverlening en ruim 25 jaar geleden gestart als ondernemer en met VAB begonnen. Inmiddels vele jaren ervaring met functionele praktijk- en projectinrichting maar vooral ook met het ontwikkelen van hoogwaardige producten die een wezenlijke bijdrage én ondersteuning bieden aan de zorg.
Contact opnemen