+31 (0) 36 - 522 5555 info@vab.nl

Behandelstoelen en onderzoeksbanken

VAB heeft een compleet programma aan behandelstoelen en onderzoeksbanken. Onze stoelen zijn breed inzetbaar en zijn uitermate geschikt voor gebruik op bijvoorbeeld de spoedeisende hulp, dagbehandeling of voor dialyse. Daarnaast hebben wij stoelen voor specifieke situaties, zoals de Arteria bloedafnamestoel of podologiestoelen.

Athens

De Athens is een breed inzetbare, multifunctionele behandelstoel. De Athens is zeer wendbaar en uitstekend verstelbaar, voor optimaal comfort voor zowel de patiënt als de behandelaar. Met de speciale duwbeugel met extra grepen kan de patiënt zowel liggend als zittend eenvoudig vervoerd worden. De Athens is zeer geschikt voor dagbehandelingen en wordt gebruikt om patiënten voor te bereiden, te transporteren, tijdens de recovery en het ontslag.

IDEA 1

De IDEA 1 is een multifunctionele, elektrisch verstelbare behandelstoel. De stoel heeft een vaste hoogte van 50 centimeter.

IDEA 2

De IDEA 2 is een in hoogte verstelbare, multifunctionele behandelstoel. De stoel bestaat uit drie elektrisch verstelbare secties en beschikt over zowel een comfort als standaard Trendelenburgpositie. Bij de comfort positie worden de zitting en voetensteun in een hoek van 25 graden ten opzichte van de vloer geplaatst, terwijl de rugleuning horizontaal blijft. Bij de standaard Trendelenburgpositie worden alle delen in een hoek van 12 graden ten opzichte van de hoek geplaatst.

IDEA 3

De IDEA 3 is een in hoogte verstelbare, multifunctionele behandelstoel inclusief voetsteun. De stoel bestaat uit drie elektrisch verstelbare secties en beschikt over zowel een comfort als standaard Trendelenburgpositie.

Arteria 635, bloedafnamestoel

De Arteria is een bloedafnamestoel die ontworpen is voor het gebruik in kleine ruimtes en die maximaal comfort bied voor de patiënt.

Arteria podologiestoel

De Arteria podologiestoel is ontworpen voor gebruik in kleine ruimtes. De elektrische verstelbare uitvoering heeft een enorm verstelbereik van 400 millimeter waardoor de zorgverlener staand kan werken. De twee beensteunen zijn onafhankelijk van elkaar instelbaar.

Mammo 665 mammografiestoel

De Mammo 665 heeft een stabiel H-frame, is makkelijk verstelbaar, toegankelijk, eenvoudig rembaar en ruim. De Mammo 665 heeft een actieve zithouding. Dankzij de lage rugleuning is er een goede ondersteuning met voldoende bewegingsvrijheid. De stoel kan optioneel uitgevoerd worden met in hoogte en diepte verstelbare armleuningen, die eenvoudig te verwijderen zijn voor een zijwaartse instap.

Stephen Junior

De Stephen Junior is speciaal ontworpen voor pediatrische afdelingen. De behandelstoel beschikt over verschillende positioneringsmogelijkheden en is breed inzetbaar. De panelen op de wielbasis kunnen worden voorzien van een kleurrijke bestikkering. De Stephen Junior is zowel met een rechte als ronde rug verkrijgbaar.

Bekijk onze video

Brochure behandelstoelen ontvangen?

Wanneer u onderstaand formulier invult kunt u de productsheets van de verschillende producten downloaden.

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contact opnemen