+31 (0) 36 - 522 5555 customerservice@vab.nl

Een baby commode voor gebruik in het ziekenhuis

Een baby commode voor gebruik in het ziekenhuis brengt veel gemak op de afdeling verloskunde en afdeling neonatologie voor de moeder, maar ook voor de zorgmedewerker. Na de bevalling kan de moeder door een verrijdbare commode in de kamer te gebruiken contact houden met haar baby. Onze productlijn Mobyline bestaat uit specialistische producten zoals de Mobydress, een ergonomische commode voor zorg naast het bed. De eerste Mobydress commodes zijn in 2010 geleverd aan het Emma kinderziekenhuis in Amsterdam.

Het is mogelijk om vrijblijvend onze baby commodes uit te proberen. Dan kunt u zelf het gemak ervaren. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

moeder en kind commode mobyline

Voordelen Mobydress commode in uw ziekenhuis

De Mobydress baby commode voor in het ziekenhuis biedt verschillende voordelen. Zo is het erg prettig dat de commode verrijdbaar is, zodat deze dicht bij de moeder geplaatst kan worden wanneer dat mogelijk is. De moeder kan dan helpen bij bijvoorbeeld het verschonen van de baby. Ook zijn de commodes verstelbaar in hoogte en dus ergonomisch. Op deze manier kunnen de zorgmedewerkers ook gemakkelijk werken. Verder bezit de Mobydress commode een geïntegreerde weegfunctie in het bovenblad, zodat direct het gewicht van de baby afgelezen kan worden. Als laatste voordeel kan genoemd worden dat de Mobydress commode een warmte lamp bevat om afkoeling tijdens verschonen te voorkomen.

Baby en moeder

Elke bevalling is anders, maar de producten die nodig zijn tijdens en na de bevalling moeten voor iedereen zeer effectief zijn in gebruik.
Onze commode is een product waar moeder en kind beiden van profiteren. De verrijdbare en in hoogte verstelbare commode is gemakkelijk door de zorgmedewerker te verplaatsen, afhankelijk van de zorg die baby en moeder op dat moment nodig hebben.

Functies commode baby ziekenhuis

Elke commode voor gebruik in het ziekenhuis heeft zijn eigen functies en handige details. De Mobydress commode beschikt over de volgende specificaties:

  • Elektrisch in hoogte verstelbaar
  • werkhoogte is verstelbaar van ca. 850 – 1050 mm voor comfortabel werkniveau
  • Ladenunit met één of drie zelfsluitende laden
  • 4 dubbele zwenkwielen, allen geremd
  • Aankleedkussen uitgevoerd in Stamskin bekleding, diverse kleuren zijn mogelijk
  • Geïntegreerde weegfunctie (optioneel)
  • Warmtelamp (optioneel)
  • Oplaadbare accubesturing (optioneel)

Gebruiksgemak voor het personeel

Het is van groot belang dat u als zorgmedewerker werkt met de juiste producten. Op deze manier wordt er niet alleen effectiever gewerkt, maar creëert u ook een prettige werkomgeving en heeft dit een positief effect op de (werk)sfeer. Uiteindelijk geldt dan ook dat tevreden zorgpersoneel van positieve invloed is op de patiënt. U zult het verschil merken bij gebruik van onze producten. De verschillende gebruiksgemakken van onze Mobydress baby commode worden als zeer waardevol gezien. Zo is het mogelijk om het verzorgen en het wegen van de baby met elkaar te combineren met behulp van onze Mobydress baby commode.

Neem contact met ons op

Wilt u gebruik maken van de Mobydress baby commode in uw ziekenhuis? Bij VAB brengen we comfort en gebruiksgemak in de zorg dichterbij elkaar. Wij verzorgen vrijblijvend en zonder kosten een proefplaatsing. Uiteraard kunt u ook de brochures aanvragen. We hebben brochures voor elk product uit ons assortiment, waaronder de Mobydress baby commode, Mobytub Tilt babybadje, Mobychair borstvoedings- en buidelstoel etc.

Wilt u persoonlijk met ons spreken, dan kunt u ons bereiken op +31 (0) 36 – 522 5555.

Contact opnemen