+31 (0) 36 - 522 5555 customerservice@vab.nl

Het Symposium “Zorg rond de pasgeborene”

VAB sponsort symposium “Zorg rond de pasgeborene”
Het symposium “Zorg rond de pasgeborene” vindt plaats op maandag 21 maart 2022 in Ede. U bent van harte welkom om onze stand te bezoeken. VAB laat daar een selectie zien van zijn innovatieve en comfortabele producten ontwikkeld voor moeder & kind. Zo kunt u onder andere onze Mobyline collectie bewonderen. Dit is een lijn van producten die wij ontwikkeld hebben voor de Kind, Kraam en Neonatogie afdelingen.

De impact van stress op ouder en kind
Het jaarlijks terugkerend symposium wordt deze editie mede georganiseerd door het Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam en het Albert Schweitzer ziekenhuis in Dordrecht. Dit jaar is het thema ‘Een start zonder stress is onze verantwoordelijkheid’. Er is een leerzaam programma samengesteld. De sprekers geven niet alleen verdiepende informatie, maar ook handvatten waar u in de praktijk mee aan de slag kunt. Aan het einde van de dag wordt u geïnspireerd door trainer Dagmar Vriends over wat stress met je brein doet en wat je kan doen als je stress ervaart.

Uitreiking Truus Vanlier-prijs
Zoals elk jaar reikt de organisatie ook weer de traditionele Truus Vanlier-prijs uit voor de meest innovatieve en prikkelende poster.

Brochure “Zorg rond de pasgeborene”
Er worden uiteraard nog veel meer lezingen gegeven door zorgprofessionals uit het vak. U vindt het complete programma en extra informatie in de online brochure. Download de brochure door op onderstaande knop te klikken.

Tussen de lezingen door bent u uiteraard vrij om langs de stands te lopen.
Neem ook zeker een kijkje bij de stand van VAB. Wij vertellen u graag meer onze producten!

Bekijk de brochure

Contact opnemen