+31 (0) 36 - 522 5555 customerservice@vab.nl

Nieuw: de Moby e-babe

De Moby e-babe is de opvolger van het manuele Mobybabe zuigelingenbedje. Gebouwd volgens de nieuwste veiligheidsnormen is de Moby e-babe het ziekenhuis kinderbedje waar veiligheid en comfort voorop staat. Met geluidsarme elektrische hoog/laag verstellingen, 360 graden toegang, transparante zijkanten, kindveilig bediening en nog veel meer veilige en functionele eigenschappen is de Moby e-babe klaar voor de toekomst. Daarbij zijn er diverse praktische opties mogelijk, zodat de Moby e-babe specifiek kan worden aangepast naar de wensen van het zorgpersoneel.

Veiligheid en comfort

Het nieuwe Moby e-babe ziekenhuis kinderbedje heeft dus veel veilige en functionele eigenschappen. Zo is er binnen enkele seconden 360 graden toegang tot de baby. De transparante zijkanten bieden ook volledige zichtbaarheid. Zo is er controle, maar blijven ouders en kind ook in contact met elkaar. Voor rust en geborgenheid is er optioneel een hemelstang met hemeltje in diverse prints verkrijgbaar. De Moby e-babe is elektrisch geruisloos in hoogte verstelbaar. De handbediening is voorzien van een kinderslot, zodat ongewenst gebruik uitgesloten wordt.

Functionele eigenschappen

  • Hoofd- en voeteneinde met uitsparingen voor slangen, lijnen en/of glasvezelkabels (bili blanket).
  • Elektrisch verstelbare (anti) Trendelenburg positie.
  • Vier geremde zwenkwielen 125 mm, waarvan 1 antistatisch.
  • Eenvoudig en snel verwijderbare transparante eindstukken.
  • Ligvlak van 870 mm x 900 mm.
  • Voorzien van elektriciteit- en handbediening krulsnoer.
  • Bevestiging voor ophangen handbediening.
  • Eenvoudig te gebruiken met het VAB warmtemanagement systeem.

Extra opties

Er zijn extra opties mogelijk voor het Moby e-babe kinderbedje. Zo kunnen een hemelstang en een hemeltje geplaatst worden, de hemeltjes zijn in diverse prints verkrijgbaar. Ook een infuushouder en infuuspaal kunnen geïnstalleerd worden.

Veel belangstelling voor het nieuwe Moby e-babe kinderbedje

De Moby e-babe is uitgebreid getest in de praktijk en vanuit verschillende ziekenhuizen in het land is er veel belangstelling. De eerste opdrachten hebben we al mogen ontvangen. Eind van dit jaar hopen we de eerste 18 Moby e-babe kinderbedjes te leveren aan het Albert Schweitzer Ziekenhuis in Dordrecht.

Mobytub Tilt baby- en peuterbadje

De Mobytub Tilt baby- en peuterbadje kan samen met het Moby e-babe kinderbedje geplaatst worden op de kamer. Het veilige, kantelbare en verrijdbare kinderbadje is functioneel, hygiënisch en ergonomisch. Het is elektrisch verstelbaar in hoogte en laagte middels de pedalen. Zo kan de moeder haar pasgeboren baby zien badderen en eventueel helpen met wassen.

Wij zijn VAB

Het Moby e-babe ziekenhuis kinderbedje is weer een innovatief product van VAB, ontworpen en geproduceerd in Nederland. Wij staan voor innovatief comfort in de zorg. Daar zijn wij heel gedreven in. Wij maken het verschil voor patiënten en zorgmedewerkers.

Meer willen weten?

Mocht u meer informatie willen ontvangen en/of interesse hebben in een proefplaatsing, mag u gerust contact met ons opnemen. Bel naar 036-5225555 of stuur een e-mail naar info@vab.nl. Wij verzorgen een proefplaatsing in het ziekenhuis geheel vrijblijvend en er zijn ook geen kosten aan verbonden. Voor een uitgebreide omschrijving van de Moby e-babe ziekenhuis kinderbedje verwijzen we u naar onze gratis brochure.

VAB/e-babe/Mobyline
VAB/e-babe/Mobyline
VAB/e-babe/Mobyline
Contact opnemen