+31 (0) 36 - 522 5555 customerservice@vab.nl

Mobycurve slaapbank op de IC Neonatologie van het UMC-Amsterdam

De nieuwe afdeling IC Neonatologie van het UMC-Amsterdam maakt sinds kort gebruik van de Mobycurve slaapbank. Hier kunnen ouders, eventuele familieleden en/of vrienden comfortabel zitten en slapen naast hun kindje. De Mobycurve slaapbank is speciaal ontworpen voor rooming-in kamers in ziekenhuizen, en klapt eenvoudig uit tot een volwaardig eenpersoons bed. Uiteraard is de Mobycurve in vele stofferingen en kleuren leverbaar.

Mobycurve slaapbank

De Mobycurve slaapbank is onze nieuwste slaapsofa, ontworpen met een vloeiend design. Het is een slaapbank dat op een speciale rooming-in kamer kan worden geplaatst. Zodoende is er altijd een mogelijkheid voor ouders om bij hun pasgeboren baby te blijven slapen. Nu kunnen ook ouders op de IC Neonatologie afdeling in het UMC Amsterdam op een comfortabele manier bij hun kindje verblijven.

Een Mobycurve slaapbank heeft de volgende kenmerken:

  • Speciaal ontworpen voor rooming-in in ziekenhuizen
  • Uitklapbare armleuning
  • Armleuning in acht standen uitklapbaar
  • Slaapoppervlak van 80 cm x 200 cm
  • Lighoogte: 44 cm
  • Ruime opbergmogelijkheid voor beddengoed of persoonlijke spullen
  • Nieuw: kunstlederen bekleding met een textieluitstraling

Vraag een gratis brochure aan

De Mobycurve slaapbank is vrijblijvend beschikbaar voor proefplaatsingen. Neem hiervoor contact met ons op: bel naar 036-5225555 of stuur een e-mail naar info@vab.nl. Er zijn geen kosten verbonden aan een proefplaatsing. Voor meer informatie is een gratis brochure beschikbaar, deze is aan te vragen via de website.

Wij zijn VAB

VAB gelooft dat zorg draait om mensen en dat (medische) producten moeten bijdragen aan de beste zorg. Wij zijn overtuigd dat innovatief comfort daarin een groot verschil maakt voor patiënten en zorgmedewerkers. Dit maakt ons werk waardevol.

Contact opnemen