+31 (0) 36 - 522 5555 customerservice@vab.nl

Mobyline

Mobyline is onze eigen lijn specialistische producten, specifiek ontwikkeld voor de Kind, Kraam en Neonatologie. In 2009 startten we, in nauwe samenwerking met het Amsterdam Medisch Centrum/Emma Kinderziekenhuis met de Mobychair borstvoedings- en buidelstoel. Dit was het startsein van Mobyline, waarop al snel de komst van de Mobydress en Mobytub volgden. In 2011 introduceerden wij onze Mobyline in de Nederlandse ziekenhuizen. In verschillende ziekenhuizen is VAB de voorkeursleverancier op kinder- en kraamafdelingen.

Ons portfolio is ondertussen uitgebreid met de Mobydress inclusief weegfunctie én warmtelamp, verschillende zuigelingenbedjes, zoals de Mobycrib Matris en de Moby e-babe, maar ook met ons VAB-patiëntverwarmingssysteem, voor het gecontroleerd verwarmen van neonaten. Wij blijven onze Mobyline uitbreiden met specialistische producten voor de kinder- en kraamafdelingen. Want wij vinden dat neonaten de allerbeste zorg verdienen!

Moby e-babe ziekenhuis kinderbedje

Gebouwd volgens de laatste veiligheidsnormen (zo als de MDR 2017/745/EU , de ISO 7010 en de EN-SIO 14971) is de Moby e-babe het ziekenhuis kinderbedje waar veiligheid en comfort voorop staat. Binnen enkele seconden is er 360 graden toegang tot het kindje. De transparante zijkanten bieden volledige zichtbaarheid. Zo is er controle, maar blijven ouders en kind ook in contact. Voor rust en geborgenheid is er optioneel een hemelstang met hemeltje, in diverse prints verkrijgbaar. Het Moby e-babe ziekenhuis kinderbedje is ook elektrisch geruisloos in hoogte verstelbaar. De handbediening is voorzien van een kinderslot, zodat ongewenst gebruik uitgesloten wordt.

Mobycrib Cosy

De Mobycrib Cosy is de ideale wieg voor naast en over het bed. Hierdoor is de baby zichtbaar, altijd dicht bij de moeder en zeer toegankelijk. En dit in een veilige en stabiele wieg welke in hoogte verstelbaar is. Een ideale wieg voor co-sleeping. Het wiegje is eenvoudig uit te breiden met een warmtematrasje. Op de DIN-rail kan een controle-unit of andere accessoires bevestigd worden.

Mobycrib Matris, babybedje voor rooming-in

Samen slapen stimuleert de veilige hechting tussen ouder en kind en reguleert de ademhaling en hartslag van het kindje.  Mobycrib Matris maakt samen slapen mogelijk doordat het bedje veilig naast elk bed geplaatst kan worden.

Mobycrib Luna

Stabiel, veilig en eenvoudig te verplaatsen. De in hoogte verstelbare Luna biedt een pasgeboren baby een veilige en comfortabele plaats om te slapen. Het bedje is eventueel eenvoudig uit te breiden met een warmte matrasje. Aan de optioneel bijgeleverde DIN-rail kan een controle-unit of hemelstang met hemeltje bevestigd worden.

VAB Warmtemanagement

Het VAB patiënt-verwarmingssysteem zorgt voor een constante, veilige en gecontroleerde verwarming van baby en / of kind zodat de lichaamstemperatuur behouden blijft. Het systeem bestaat uit een controle- unit en warmtematras. Warmtematrassen zijn in diverse maten verkrijgbaar en passen in elke “standaard” babywieg.

Mobydress T2 met weegschaal en warmtelamp

De ergonomische Mobydress commode is nu verkrijgbaar met warmtelamp. De Ceratherm warmtelamp wordt op vaste, veilige hoogte aan de commode bevestigd.

Contact opnemen