+31 (0) 36 - 522 5555 customerservice@vab.nl

Nieuwe Mobyline commodes en stoelen voor het Emma Kinderziekenhuis

In 2010 werd het nieuwe Emma Kinderziekenhuis (AMC) geopend. Alle suites waren standaard voorzien van onze Mobydress commodes en Mobychair borstvoedings- en buidelstoelen. Na ruim 12 jaar trouwe dienst is het nu hoogste tijd geworden om de commodes en stoelen te vervangen voor de vernieuwde versies. VAB mocht de nieuwe Mobydress commode en Mobychair stoelen leveren aan de Emma tuin van het UMC-Amsterdam. Een aantal van de oude commodes en stoelen zijn nog steeds in gebruik en verdeeld over andere afdelingen binnen het UMC.

Mobydress commodes

De Mobydress verrijdbare, hoog/laag verstelbare commode is vanaf het begin geroemd om zijn functionaliteit en ergonomie. Optioneel verkrijgbaar met geïntegreerde weegfunctie in het bovenblad en warmtelamp met potentiaalvereffening. Een Mobydress commode is ontwikkeld voor zorg naast het bed. De moeder kan wanneer ze wil contact houden met haar pasgeboren kleintje als de baby wordt verschoond en verzorgd door de kraamverpleegkundige. De commode wordt gebruikt in veel ziekenhuizen: o.a. in het LUMC, HMC Westeinde, IJsselland Ziekenhuis en Treant Zorggroep. In de gratis brochure staat nog veel meer informatie over de Mobydress commode.

Mobychair borstvoedings- en buidelstoelen

De Mobychair is destijds in nauwe samenwerking met het projectteam van het AMC ontworpen. De Mobychair borstvoedingsstoel is een uiterst comfortabele stoel die moeders op zoveel mogelijk manieren ondersteund bij het geven van borstvoeding. Tegelijkertijd is het ook een buidelstoel waarop de moeder of vader met zijn of haar baby heerlijk samen kunnen buidelen en relaxen. Ook de Mobychair met optioneel hoog/laag verstelling wordt met veel plezier gebruikt door moeders en vaders in vele ziekenhuizen. In de gratis brochure staat nog veel meer informatie over de Mobychair borstvoedings- en buidelstoel.

Mobyline producten

We hebben een eigen lijn van producten ontwikkeld voor kinder- kraam- en neonatologie afdelingen, genaamd Mobyline. Wist u dat Moby staat voor Moeder en Baby? Al onze Mobyline producten zijn voor moeder en baby ontworpen. Bekijk alle Mobyline producten op onze website.

Meer informatie ontvangen over onze Mobyline producten? Neem een kijkje op onze website www.vab.nl, bel naar 036-5225555 of stuur een e-mail naar info@vab.nl.

Wij zijn VAB

VAB gelooft dat zorg draait om mensen en dat (medische) producten moeten bijdragen aan de beste zorg. Wij zijn overtuigd dat innovatief comfort daarin een groot verschil maakt voor patiënten en zorgmedewerkers. Dit maakt ons werk waardevol.

 

Contact opnemen