+31 (0) 36 - 522 5555 customerservice@vab.nl

Nieuw: de Mobytub Tilt

Met trots introduceert VAB de vernieuwde Mobytub Tilt: een veilig kantelbaar baby- en peuterbadje. Het badje is functioneel, hygiënisch en ergonomisch. Heerlijk de baby laten badderen naast het bed van de moeder kan nu met de vernieuwde Mobytub Tilt. Zo kan de moeder te allen tijde genieten van haar pasgeboren baby en eventueel assisteren met het wassen. De Mobytub Tilt is geschikt voor baby’s en kleine peuters.

Verrijdbaar en kantelbaar baby- en peuterbadje

Het veilige verrijdbare en kantelbare baby- en peuterbadje is eenvoudig in hoogte te verstellen (elektrisch) middels de pedalen. De werkhoogte is ca. 850 tot 1250 mm, een comfortabel werkniveau. Met de uitneembare accu is de Mobytub Tilt vrij in de ruimte te gebruiken. Door manueel het bad te kantelen wordt het water weggespoeld in de daarvoor bestemde afvoer. Een stop en afvoerslang zijn hierdoor overbodig geworden. Dit in combinatie met het ovale bad met glad oppervlak creëert een optimale hygiënische situatie. Bovendien is het baby- en peuterbadje heel veilig dankzij het stabiele frame, 4 geremde dubbele zwenkwielen en het bad met ronde hoeken.

Samenwerking met ziekenhuizen

Een aantal Nederlandse ziekenhuizen hebben meegekeken met de ontwikkeling van de Mobytub Tilt baby- en peuterbadje. Samen tot het juiste product komen; daar staan wij voor en dat is waar wij elke dag naar streven.

Moby e-babe ziekenhuis kinderbedje

Een ander nieuw product is de Moby e-babe ziekenhuis kinderbedje. Deze is de opvolger van het manuele Mobybabe zuigelingenbedje. Het nieuwe kinderbedje is gebouwd volgens de nieuwste veiligheidsnormen: veiligheid en comfort staan voorop. Zo is er binnen een paar seconden uit alle hoeken toegang tot het kindje. Ook de transparante zijkanten bieden volledige zichtbaarheid voor de ouders. De moby e-babe is elektrisch geruisloos in hoogte verstelbaar en de handbediening is voorzien van een kinderslot. Om de baby rust en geborgenheid te geven is er optioneel een hemelstang met hemeltje in diverse prints verkrijgbaar.

Meer Mobyline producten voor moeder en kind

Wij hebben meer producten ontwikkeld voor moeder en kind. Onze eigen productenlijn heet Mobyline en is speciaal ontwikkeld voor kinder- kraam- en neonatologie afdelingen in Nederlandse ziekenhuizen. We hebben ons productaanbod uitgebreid met vernieuwde versies van de Mobydress commodes met warmtelamp en weegschaal, de Mobychair borstvoedings- en buidelstoelen en rooming-in zit- en slaapmeubilair. Bekijk alle Mobyline producten op onze website, per product is een brochure verkrijgbaar met extra informatie.

Wij zijn VAB

VAB gelooft dat zorg draait om mensen en dat (medische) producten moeten bijdragen aan de beste zorg. Wij zijn overtuigd dat innovatief comfort daarin een groot verschil maakt voor patiënten en zorgmedewerkers. Dit maakt ons werk zo waardevol.

Vraag een gratis brochure aan

Meer weten over de Mobytub Tilt? U kunt een gratis brochure aanvragen via de website. In deze brochure vindt u een uitgebreide beschrijving van het product. Wilt u als zorgmedewerker het baby- en peuterbadje eerst zelf uitproberen? Dat kan, wij regelen dat geheel vrijblijvend en zonder kosten eraan verbonden. Bel naar 036-5225555 of stuur een e-mail naar info@vab.nl.

 

Contact opnemen