+31 (0) 36 - 522 5555 customerservice@vab.nl

Nieuw bij VAB: het Mobybabe zuigelingenbedje

Mobyvbabe vrijstaandBij kleine kinderen moet je niets aan het toeval overlaten. Daarom hebben wij het Mobybabe zuigelingenbedje ontwikkeld, waarbij veiligheid en nabijheid op één staan. Het bedje voldoet aan de nieuwste veiligheidseisen en geeft binnen enkele seconden volledige toegang tot het kind.

Nabijheid tussen ouder en kind

De transparante zij-en eindstukken zorgen voor 360 graden zicht op het kindje. Dit is niet alleen praktisch voor de verpleging, maar draagt ook bij aan het gevoel van nabijheid tussen ouder en kind. De nabijheid van een ouder heeft voor een kindje een enorm geruststellende werking, maar ook voor de ouders is het fijn om hun kindje goed in de gaten te kunnen houden. Ook over de veiligheid is goed nagedacht. Zo is de ruimte tussen de bewegende delen 25 millimeter, wat de kans op afknellen aanzienlijk minder maakt. De zijhekken van transparant polycarbonaat beschikken over een kindveilige bediening. Het bedje bestaat uit een rond buisframe en beschikt over stootbumpers, waardoor de kans op beschadigingen een stuk kleiner is.

Functioneel

Naast veilig is het bedje ook erg functioneel. Het bedje is eenvoudig in de Trendelenburgpositie te plaatsen door middel van een drukknop. De eindstukken zijn eenvoudig te verwijderen en onderling uitwisselbaar. Ze beschikken over uitsparingen voor een eenvoudige doorvoer van slangen en/of lijnen. De Mobybabe is tussen de 70 centimeter en 90 centimeter in hoogte verstelbaar door middel van een spindel. Optioneel kan het bedje worden voorzien van een DIN-rail en een infuushouder. Het matrasje is gemaakt van HR45 koudschuim en beschikt over een incontinentiehoes en een extra flap over de rits.

De Mobybabe is beschikbaar voor proefplaatsingen. Wij vertellen u er graag meer over. Neem voor meer informatie en/of een afspraak contact met ons op!

 

 

 

 

 

Contact opnemen