+31 (0) 36 - 522 5555 customerservice@vab.nl
Moeder en Kind/CuddleCot

CuddleCot

Geef rouwende families het geschenk van tijd. Omgaan met de dood van een baby is een ongelooflijke moeilijke gebeurtenis voor de nabestaanden. Zij moeten de mogelijkheid krijgen om op een waardige manier afscheid te nemen en tijd door te brengen met hun overleden kindje. Tijd stelt het gezin in staat een belangrijke band te vormen met hun baby en helpt hen bij het verwerken van het verlies. Meestal gebeurt dit op de kraamafdeling in het ziekenhuis, maar ook steeds vaker mogen de baby’s mee naar huis. Het koelen van de baby is hierin absoluut essentieel. De CuddleCot koelt tot een ideale temperatuur om de baby in goede conditie te bewaren zonder dat het te koud wordt voor de ouders. Zo wordt het gezin in staat gesteld om kostbare tijd met hun baby door te brengen, kostbare minuten waarop elke minuut telt.

Vraag gratis de brochure aan

Wilt u meer informatie ontvangen over de CuddleCot? Vraag dan gratis de brochure aan. U krijgt hem binnen enkele seconden toegestuurd en kunt hem vervolgens downloaden.
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe werkt het ?

Het CuddleCot koelkussen wordt in het wiegje of bed geplaatst. Het is verbonden met een geïsoleerde slang welke stil wordt gekoeld met behulp van de CuddleCot koelunit.

Het zachte koelkussen.

Het dunne, zachte koelkussen wordt bovenop het matrasje gelegd waardoor de baby volledig gewatteerd en comfortabel is. Het CuddleCot systeem wordt geleverd met 2 maten koelkussens voor te vroeg geboren en voldragen baby’s.

Het mandje

De CuddleCot is o.a. ontworpen om te worden gebruikt met het speciaal aangepaste mandje. Deze mand is gevormd om plaats te bieden aan het koelkussen en de slang om zo ziekenhuizen te voorzien van een gemakkelijk te reinigen mand waardoor zorgen over infectiebeheersing worden verminderd.

Thuisgebruik

De laatste dagen thuis doorbrengen met de baby voor de begrafenis is mogelijk met de CuddleCot. De CuddleCot is draagbaar en eenvoudig in gebruik met minimale professionele instructie. Daarbij kan de baby thuis koelen in zijn eigen ledikantje of (reis) wiegje.

Contact opnemen