+31 (0) 36 - 522 5555 customerservice@vab.nl

Vrijheid om overal te verzorgen: de Mobydress en Mobytub

Onze Mobydress commode en het Mobytub baby-/peuterbadje zijn al geruime tijd een succesverhaal. De eerste commodes werden geplaatst in het AMC/Emma Kinderziekenhuis, maar ondertussen zijn onze commodes en badjes al in vele ziekenhuizen te vinden. Zo besloot recent het LUMC tot de aankoop van 16 Mobydress commodes en koos het Catharina Ziekenhuis voor zes Mobytub babybadjes.

Zorg naast het bed

Wegen, aankleden of zelfs badderen, alles kan plaatsvinden in de directe nabijheid van de moeder. De Mobydress en Mobytub zijn eenvoudig verplaatsbaar en bieden daarom de mogelijkheid om de verzorging op elke gewenste plek, bijvoorbeeld naast het bed van de moeder, te laten plaatsvinden. Niet langer hoeft de moeder van een afstandje te kijken hoe een ander de verzorging van haar kind doet.

Onze verzorgoplossingen zijn ook ideaal voor kleine kamers waar geen ruimte is voor een vaste verzorgingsplek. De commode en het badje zijn makkelijk weg te rijden en eenvoudig schoon te maken en zijn dus uitermate geschikt voor gebruik op verschillende kamers. De Mobydress en Mobytub zijn in hoogte instelbaar tussen de 850 millimeter en 1050 millimeter, zodat er altijd een ergonomische werkhoogte ingesteld kan worden.

Mobydress

Mobydress

Onze Mobydress is ontwikkeld in nauwe samenwerking met onder andere het AMC/Emma Kinderziekenhuis en het LUMC. De commode is leverbaar met of zonder weegfunctie.   De Mobydress zorgt voor gemak en comfort bij zowel de verzorger als het kind. Doordat wegen en verzorgen op dezelfde plek gebeurt, hoeft het kind minder vaak opgetild en weer neergelegd te worden. Voor, na of tijdens de verzorging, het wegen kan altijd plaatsvinden. Het kind hoeft niet verplaatst te worden en de verzorger hoeft niet bij het kind weg te stappen om een weegschaal te pakken.

De Mobydress met weegfunctie biedt de mogelijkheid om de gewichtstoename per voeding te meten en weegt tot 15 kilogram op vijf gram nauwkeurig. De Mobydress bestaat uit een ladenblok met één of drie zelfsluitende laden en heeft een topblad van Marlan. Dit is een gebruiksvriendelijk materiaal, dat makkelijk te reinigen en te onderhouden is. Optioneel is een flexibele ladenindeling of een vrolijke print op de lades mogelijk.

Mobytub

Mobytub

Veel nieuwe ouders vinden het eerste badje van hun pasgeboren kindje een spannende gebeurtenis. Het is dan altijd fijn als de verpleegkundige een handje kan helpen. Maar vaak wordt het daardoor wel een beetje dringen bij het badje. Daarnaast staan veel vaste badjes tegen de muur, waardoor de bedlegerige moeder in plaats van naar haar kindje, naar de ruggen van de verzorgers kijkt. Met de Mobytub wordt het badderen van een kindje net een stukje makkelijker. Doordat het badje verrijdbaar is, is er alle ruimte rondom het bad om de ouder te ondersteunen. Het badderen kan zelfs naast het bed plaatsvinden. Daarnaast is het in hoogte verstelbaar, waardoor een ergonomische verzorgingsoplossing ontstaat.

De Mobytub is verkrijgbaar in een baby- en peuteruitvoering. Zo is er altijd een badje op maat. Het badje is zeer eenvoudig te legen en te vullen. Het heeft een zelfsluitende stop, een ruime lade en is makkelijk te reinigen. Het badje van Marlan is bestand tegen hardnekkige vlekken. Marlan neemt snel de warmte van het water op, waardoor het comfortabeler aanvoelt dan bijvoorbeeld een badje van roestvrij staal.

Meer informatie

De Mobytub en de Mobydress zijn vrijblijvend beschikbaar voor proefplaatsingen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Contact opnemen