+31 (0) 36 - 522 5555 customerservice@vab.nl

Babybadje voor in het ziekenhuis

Een babybadje zijn een onmisbaar onderdeel binnen kinderafdelingen van het ziekenhuis. Baby’s worden in het babybadje gewassen, het badje wordt geplaatst naast het bed van de moeder. Wanneer het baddertijd is, kan de moeder genieten van haar kindje en eventueel assisteren bij het wassen. De babybadjes van Mobyline zijn verrijdbaar en in hoogte verstelbaar. Het grootste voordeel van een verrijdbaar babybadje is dat deze in meerdere kamers en afdelingen kan worden ingezet.

Geïnteresseerd in een Mobyline babybadje voor uw ziekenhuis? Vraag de gratis brochures aan bij VAB, of neem contact op voor een vrijblijvende proefplaatsing. Meer informatie aanvragen mag natuurlijk altijd.

Modern babybadje voor in het ziekenhuis

Met een verrijdbaar babybadje is een vaste unit met wasbak in een kamer niet meer nodig. Dit scheelt veel ruimte voor uw ziekenhuis. Bovendien wordt er tegenwoordig vrijwel niet meer dagelijks gewassen in ziekenhuizen. Een mobiele oplossing als een verrijdbaar babybadje kan voor meerdere kamers in het ziekenhuis worden ingezet.

Mobyline babybadjes

De babybadjes die wij leveren zijn onderdeel van Mobyline, een productenlijn speciaal ontwikkeld voor de Kinder-, Kraam- en Neonatologie afdelingen in Nederlandse ziekenhuizen. We hebben op het moment 2 babybadjes in ons assortiment: Mobytub Tilt, Mobytub en een babyverschoontafel. Ieder babybadje voor in het ziekenhuis dat we leveren heeft weer andere kenmerken. Zo geeft het babybadje Mobytub Tilt een comfortabele warmte af vanwege de warmte-isolerende werking van het materiaal. De babybadjes zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar, bijvoorbeeld in babybad uitvoering en peuterbad uitvoering.

Waarom een verrijdbaar babybadje?

Het grootste voordeel van een verrijdbaar babybadje in uw ziekenhuis is de flexibiliteit. Nu kan de baby gewassen worden naast het bed van de moeder, zodat moeder en baby als eenheid bij elkaar blijven. De moeder kan eventueel ook assisteren bij het wassen. Bij een vaste unit met wasbak in de verloskamer wordt de baby als het ware weggenomen van de moeder en ergens anders in de kamer gewassen. De verpleegkundige staat dan vaak met de rug naar de moeder toe. Hierdoor wordt de baby uit het zicht van de moeder ontnomen. Deze scheiding is niet bevorderlijk voor de binding tussen moeder en kind. Door het mobiele babybadje te gebruiken blijven moeder en baby zoveel en zo dicht mogelijk bij elkaar.

Ergonomisch verstelbaar in de hoogte

De babybadjes van Mobyline zijn in hoogte verstelbaar. Neem bijvoorbeeld het babybadje Mobytub Tilt, dit badje is elektrisch verstelbaar middels pedalen. Tevens heeft de Mobytub tilt een eenvoudig manueel te bedienen kiep / kantel functie. Deze verstelbaarheid is beter voor de houding van de verpleegkundigen. Elke verpleegkundige kan de baby comfortabel en veilig wassen om rugklachten en schouderklachten te voorkomen. Daarbij is het badje vrij in de ruimte te gebruiken door de toepassing van een accu. Dus geen gedoe meer met een elektriciteitssnoer over de vloer. De babybadjes zijn zeer eenvoudig te reinigen. Het afvoeren van het water gaat ook zeer gemakkelijk.

Vraag meer informatie aan

Wilt u een Mobyline babybadje in uw ziekenhuis laten proefplaatsen? Uw medewerkers kunnen zo het gebruik van het badje testen. Een proefplaatsing is geheel vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden. Eerst meer informatie willen ontvangen? Dat mag natuurlijk altijd. Van elk Mobyline product hebben we een digitale brochure die u gratis kunt aanvragen via de website. Als zaken nog niet duidelijk zijn of u heeft andere vragen, kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31 (0) 36 – 522 5555. U mag ook een e-mail sturen naar customerservice@vab.nl of ons contactformulier invullen.

We hebben meer producten voor moeder en kind in ons assortiment. De productenlijn van Mobyline bestaat verder uit commodes, kinderbedjes, warmtelampen en rooming-in zit- en slaapmeubilair.

 

Contact opnemen