Warmtemanagement

Op de operatiekamer moet de beste zorg en kwaliteit gewaarborgd worden. Hiervoor biedt VAB een hoogstaand programma patiëntverwarmingssystemen en OK-inrichting aan. Van het AlphaCore5 patiëntverwarmingssysteem met verschillende  OK-matrassen tot de nieuwe hoogwaardige mobiele OK-stoel Theia, bij onze producten staan gebruiksgemak, kwaliteit en comfort voor zowel behandelaar als patiënt centraal. Daarnaast bieden wij verschillende instrumententrolleys aan, zoals de Mayo.  Daarnaast is ons portfolio uitgebreid met warmtekasten, warmtelampen en anesthesiewagens.

AlphaCore⁵, patiëntverwarmingssysteem

Het AlphaCore⁵ patiëntverwarmingssyteem zorgt voor een veilige en gecontroleerde verwarming, zodat de lichaamstemperatuur van de patiënt behouden blijft. Het systeem bestaat uit een controle-unit, warmtematrassen en warmtedekens. Matrassen en dekens zijn zowel voor neonatale, pediatrische als voor volwassenen patiënten verkrijgbaar.

Warmtekasten

Warmtekasten zijn speciaal ontwikkeld voor het warm houden van dekens en doeken, infuusvloeistoffen, gelpads of kruiken. De warmtekasten zijn gemaakt uit roestvrij staal en zijn volledig gesealed. Door het luchtcirculatiesysteem wordt de warmte gelijkmatig door de kast verdeeld.

Ceratherm warmtelamp

De Ceratherm warmtelamp is speciaal ontwikkeld voor het voorverwarmen van onderzoekstafels en verschoontafels voor baby’s en voor het op peil houden van de lichaamstemperatuur van pasgeborenen, kinderen en volwassenen.