+31 (0) 36 - 522 5555 customerservice@vab.nl

Veilig slapen met de Mobybabe en Mobytoddler

Bij kleine kinderen moet er niets aan het toeval worden overgelaten. Daarom hebben wij het Mobybabe zuigelingenbedje en het Mobytoddler kinderbed ontwikkeld. Ontworpen volgens de laatste veiligheidsnormen, maar ook met het oog op een optimale behandeling binnen het ziekenhuis.

Mobybabe

Mobyvbabe vrijstaand

Het Mobybabe zuigelingenbedje is ontworpen voor de kleinste patiëntjes onder ons. Dankzij de transparante zij- en eindstukken biedt het bedje volledig zicht op de baby. Dit zorgt niet alleen voor een veilige situatie, want het patiëntje kan voortdurend goed in de gaten gehouden worden, maar zorgt ook voor een gevoel van nabijheid voor de ouders en het kindje.

De eindstukken van doorzichtig polycarbonaat beschikken over uitsparingen voor lijnen en/of slangen en zijn eenvoudig uitneembaar en onderling uitwisselbaar. De Mobybabe is eenvoudig in hoogte verstelbaar door middel van een spindel en beschikt over een Trendelenburgpositie.

Mobytoddler

Speciaal voor de iets grotere kinderen hebben we het Mobytoddler kinderbed ontwikkeld. Het bed biedt 360 graden toegang tot het patiëntje. Zo hebben zowel het verplegend personeel als de ouders volledige bewegingsvrijheid om tot een optimale behandeling te komen.

De zijhekken schuiven soepel onder het ligvlak. De eindstukken zijn eenvoudig uitneembaar en onderling uitwisselbaar. Ze beschikken over uitsparen voor slangen en/of lijnen. Deze kunnen dus voortdurend aangekoppeld blijven. Het bedje beschikt over een volledig kindveilige bediening. De Mobytoddler kan geleverd worden met (anti-) Trendelenburgpositie, rugverstelling en hoog-laagverstelling.

Meer informatie?

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden van onze nieuwste bedjes? Neem dan contact met ons op voor meer informatie!

Contact opnemen