Over VAB

Met de wortels stevig in de gezondheidszorg, is het huidige VAB in 2007 opgericht. Sindsdien ontwikkelt en verkoopt VAB innovatieve, unieke en onderscheidende producten binnen de gezondheidszorg. Met een achtergrond van tientallen jaren nationale en internationale ervaring hebben wij de strategische partners gevonden om dit te bewerkstelligen. 
Ons kleine maar gemotiveerde team helpt klanten de juiste productkeuzes te maken. Onze buitendienst begeleidt de proefplaatsingen en overtuigt zich ervan dat na levering alles optimaal functioneert. Deze benadering heeft er toe geleid dat onze klanten zich, naast de thuismarkt Nederland,  ook bevinden in de rest van Europa en het Midden-Oosten.
Hans Met een achtergrond van verpleegkunde, bedrijfskunde en vele jaren internationale ervaring met het inrichten van ziekenhuizen in Europa, Midden Oosten en India nu al weer ruim 8 jaar één van de stuwende krachten achter VAB.
Maks Begonnen in de residentiële hulpverlening, nu, ruim 25 jaar geleden, gestart als ondernemer en met VAB begonnen. Inmiddels vele jaren ervaring met functionele praktijk en projectinrichting maar vooral ook hoogwaardige productontwikkeling die een wezenlijke bijdrage leveren ter ondersteuning aan het werken in de zorg.