Over VAB

De geschiedenis gaat terug tot 1957. Echter 10 jaar geleden waren de eerste gesprekken welke leidde tot de oprichting van het huidige VAB. In 2007 opgericht om innovatieve, unieke en onderscheidende producten te ontwikkelen en te verkopen binnen onze gezondheidszorg. Met een achtergrond van tientallen jaren nationale en internationale ervaring hebben we de strategische partners gevonden om dit te bewerkstelligen.

Ons kleine maar gemotiveerde team helpen klanten de juiste product keuzes te maken. Onze buitendienst begeleiden de proefplaatsingen en overtuigen zich dat na levering alles optimaal functioneert. Deze benadering heeft geleidt dat onze klanten zich naast de thuismarkt Nederland zich ook bevinden in de rest van Europa en het Midden Oosten.

 

Hans Met een achtergrond van verpleegkunde, bedrijfskunde en vele jaren internationale ervaring met het inrichten van ziekenhuizen in Europa, Midden Oosten en India nu al weer ruim 8 jaar één van de stuwende krachten achter VAB.
Maks Begonnen in de residentiële hulpverlening, nu, ruim 25 jaar geleden, gestart als ondernemer en met VAB begonnen. Inmiddels vele jaren ervaring met functionele praktijk en projectinrichting maar vooral ook hoogwaardige productontwikkeling die een wezenlijke bijdrage leveren ter ondersteuning aan het werken in de zorg.