+31 (0) 36 - 522 5555 info@vab.nl

Operatiekamer inrichting

VAB biedt een hoogstaand programma operatiekamer inrichting. Daarbij het AlphaCore patientverwarmingssysteem, dat zorgt voor een snelle, veilige, constante gecontroleerde verwarming binnen het ziekenhuis. Op de operatiekamer moet de beste zorg en kwaliteit gewaarborgd blijven. Bij onze OK meubelen staan gebruiksgemak, kwaliteit en comfort voor zowel behandelaar als patiënt centraal. Voor alle zorg professionals binnen de OK biedt VAB werk ondersteunend en ergonomisch OK meubilair en artikelen. Vraag de folder aan een bekijk de medische artikelen die wij leveren, of neem contact op voor meer informatie.

Mayo instrumententafel

De Mayo instrumentenwagen is volledig gemaakt uit roestvrij staal. Het uitneembare blad heeft een opstaande rand.

Instrumententrolley

De trolley is  gemaakt uit een buisvormig roestvrijstalen frame. De trolleys beschikt over uitneembare, roestvrijstalen bladen.

Anesthesiewagens Linkar

De anesthesiewagen is er in twee uitvoeringen (3 of 6 lades)

Airox 404.7

Uiterst comfortabele tabouret met in Stamskin gestoffeerde “Airox” zitting. Deze zitting is opgebouwd uit meerdere lagen schuim voor langdurig comfort. De instelbare arm-rug-steun kan op verschillende posities gefixeerd worden. De tabouret kan men met de voet verstellen en dat maakt deze kruk geschikt voor gebruik in ruimtes waar steriel gewerkt dient te worden. De kruispoot is van gepolijst aluminium en voorzien van grote wielen met een zacht loopvlak.

Airox 406.7

Uiterst comfortabele tabouret met in Stamskin gestoffeerde “Airox” zitting. Deze zitting is opgebouwd uit meerdere lagen schuim voor langdurig comfort. De arm-rug-steun is draaibaar kan op verschillende posities ingesteld worden. De tabouret kan men met de voet verstellen en dat maakt deze kruk geschikt voor gebruik in ruimtes waar steriel gewerkt dient te worden. De kruispoot is van gepolijst aluminium en voorzien van grote wielen met een zacht loopvlak. De Stamskin bekleding is bloedbestendig en eenvoudig te reinigen.

Surgimove 558.7

De SurgiMove is specifiek ontworpen voor gebruik in operatiekamers. De stoel is zeer eenvoudig verrijdbaar en biedt optimale bewegingsruimte voor de voeten. De operatiekruk kan met de voet in hoogte bediend worden en met de voet geremd worden. De grote zwenkwielen maken de SurgiMove extreem wendbaar en in geremde toestand zijn de wielen tevens draaigeblokkeerd (“Total lock”) wat er voor zorgt dat de kruk geen kant meer op kan. De SurgiMove kan uitgerust worden met hoogteverstelbare armleggers. Andere zitvormen zijn ook mogelijk.

Surgimove 525.7

De SurgiMove is specifiek ontworpen voor gebruik in operatiekamers. De stoel is zeer eenvoudig verrijdbaar en biedt optimale bewegingsruimte voor de voeten. De operatiekruk kan met de voet in hoogte bediend worden en met de voet geremd worden. De grote zwenkwielen maken de SurgiMove extreem wendbaar en in geremde toestand zijn de wielen tevens draaigeblokkeerd (“Total lock”) wat er voor zorgt dat de kruk geen kant meer op kan. De SurgiMove kan uitgerust worden met 360 graden draaibare armleggers. Andere zitvormen zijn ook mogelijk.

Surgimove 515.7

De SurgiMove is specifiek ontworpen voor gebruik in operatiekamers. De stoel is zeer eenvoudig verrijdbaar en biedt optimale bewegingsruimte voor de voeten. De operatiekruk kan met de voet in hoogte bediend worden en met de voet geremd worden. De grote zwenkwielen maken de SurgiMove extreem wendbaar en in geremde toestand zijn de wielen tevens draaigeblokkeerd (“Total lock”) wat er voor zorgt dat de kruk geen kant meer op kan. De SurgiMove kan uitgerust worden met draaibare armleggers of 3D fixeerbare armleggers. Andere zitvormen zijn ook mogelijk.

 

George

De elektrisch in hoogte verstelbare George chirurgenstoel is ontworpen met hoge precisie en met een ergonomisch design in gedachte. Hierdoor is de stoel in de hoogte, lengte, wijdte en ook de hoek van de rugsteun kan zo worden aangepast. De George beschikt over 3D verstelbare armsteunen voor maximale ondersteuning. De hoogte en de elektrische rem functie is te bedienen met de knoppen onder de armleuning en met de pedalen die gemonteerd zijn op het onderstel. De vier elektrisch geremde wielen zorgen voor ultieme stabiliteit en voorkomen zo onverwachte bewegingen tijdens werkzaamheden. Tevens zijn de wielen stof en water bestendig.

Labtec 115.7

Zeer comfortabele tabouret met “Soft Touch” polyurethaan zitting en rug. Deze Labtec taboeret is voorzien van een voetbediende gasveer waardoor de kruk geschikt is voor ruimtes waar steriel gewerkt dient te worden. De kruispoot is van gepolijst aluminium en voorzien van grote wielen met een zacht loopvlak.

Belang van een goed ingerichte operatiekamer

Een goed ingerichte OK is van groot belang. Er wordt dan ook belangrijk werk uitgevoerd in de operatiekamer. Tijdens een operatie wil een medisch specialist zich immers geheel op de operatie wil richten. Bovendien is het noodzakelijk dat de specialist tijdens de operatie over de medische artikelen beschikt die hij tijdens kritische situaties nodig heeft. Die medische artikelen voor in de OK produceren en leveren wij. Van borstvoedings- en buidelstoelen tot multifunctionele commodes en warmtemanagement. Wij geloven namelijk dat zorg draait om mensen, medische producten moeten tijdens het gebruik een bijdrage leveren aan de beste zorg.

Functionele operatiekamer inrichting

Met onze OK meubels proberen we een functionele en hoogstaande operatiekamer inrichting te realiseren voor ziekenhuizen. Hierbij is het uitgangspunt comfort en bedieningsgemak. Onze OK meubelen dienen gebruiksvriendelijk te zijn voor alle aanwezige zorgmedewerkers in de operatiekamer. Daarnaast zijn de medische artikelen geschikt voor intensief gebruik en gaan de medische producten lang mee. Tot slot willen we het werken in de OK simpelweg comfortabeler maken voor de chirurg, medisch specialisten, assistenten, verpleegkundigen en andere OK-medewerkers.

Voor onze operatiekamer inrichting werken wij ook samen met gerenommeerde fabrikanten van OK meubelen in binnen- en buitenland. Innovatie, duurzaamheid, comfort, kwaliteit en ergonomie staat hier voorop.

Patiëntverwarmingssystemen

Warmte management is naast het juiste meubilair, ontzettend belangrijk binnen de OK. Ons Alphacore warmte management in combinatie met een snelle opwarmtijd, zorgt voor een veilig, constante en gecontroleerde verwarming. De comfortabele warmte matrassen van dit product zijn in verschillende maten verkrijgbaar en eenvoudig te fixeren aan de OK tafel.

Wie is VAB?

Wij zijn VAB, een ontwikkelaar en leverancier van medisch meubilair. We ontwikkelen en verkopen innovatieve, unieke en onderscheidende medische producten binnen de gezondheidszorg. Ons doel is het zorgpersoneel ondersteuning geven bij de dagelijkse werkzaamheden. Wij staan voor innovatief comfort in de zorg, wat ons werk zeer waardevol maakt. De medische producten die wij leveren zijn onder te verdelen in de volgende categorieën: moeder & kind, rooming-in zit- en slaapmeubilair, behandelstoelen en onderzoeksbanken, therapeutische en relax-stoelen, medisch meubilair, operatiekamer inrichting, warmtemanagement en patiëntverwarmingssystemen voor in het ziekenhuis. Alle medische artikelen die wij leveren zijn gemaakt door verbinding te maken tussen zorg en innovatie, maar ook door goed te luisteren naar zorgmedewerkers.

Bekijk de artikelen in de folder en neem contact op

Bekijk de folder. Bent u geïnteresseerd in ons programma operatiekamer inrichting, of wilt u meer weten over een bepaald product? Wij vertellen u graag meer over onze OK meubelen. Neem contact met ons op en vraag de folder aan. U kunt contact opnemen via het contactformulier op de website of stuur een e-mail naar info@vab.nl. De folder krijgt u per mail. Wij helpen u graag met het zoeken naar de juiste artikelen voor uw ziekenhuis!

Contact opnemen