+31 (0) 36 - 522 5555 info@vab.nl

Rooming-in, een comfortabel verblijf in het ziekenhuis

Mobysofa LUMC
Mobysofa in het LUMC

Een ziekenhuisopname kan voor kinderen en volwassenen erg ingrijpend zijn. Gelukkig is de tijd dat ouders een kind  alleen kunnen bezoeken tijdens vaste uren, allang voorbij. Veel ziekenhuizen bieden tegenwoordig de mogelijkheid tot rooming-in, waardoor het mogelijk is om 24-uur per dag bij hun kind of familielid te blijven.

Geruststelling

Rooming-in houdt eigenlijk in dat het kind en de ouder zich constant in dezelfde kamer bevinden. Voor het kind kan dit een enorme geruststelling zijn, de aanwezigheid van een ouder biedt veiligheid en een goede begeleiding tijdens het spannende ziekenhuistraject. Op kraamkamers krijgt de partner van de bevallende moeder door rooming-in de mogelijkheid om dag en nacht bij het nieuwe gezin te blijven.

Onze rooming-in producten zijn al te vinden in kraamsuites, verloskamers en gezinskamers van verschillende ziekenhuizen, zoals het LUMC.

Rooming-in programma

Blijven slapen in het ziekenhuis hoeft gelukkig allang niet meer op een gammel stretchertje. VAB biedt een breed assortiment van comfortabele rooming-in producten aan. Zo is er voor elke situatie een geschikt rooming-in product.

Mobycurve
Mobycurve

 

Nieuw bij VAB is de Mobycurve. Een comfortabele slaapbank met een vloeiend design. De Mobycurve beschikt over een zeer ruime opbergunit, waardoor beddengoed  en persoonlijke spullen overdag eenvoudig opgeborgen kunnen worden. De slaapbank heeft een ligoppervlak van 80 centimeter bij 200 centimeter.

 

 

Mobysofa

 

De Mobysofa is een compacte tweezitter, die zeer eenvoudig uitgetrokken kan worden tot een volwaardig bed.  De bank beschikt over een zeer ruim opbergvak voor beddengoed of persoonlijke spullen. Nieuw is de mogelijkheid om de bank uit te voeren in kunstleder met een textieluitstraling, waardoor de bank een huiselijke uitstraling krijgt.

 

 

Buddy
Mobybuddy

 

De Mobybuddy won in 2014 niet voor niets de BBH Building Better Healthcare Award. Deze moderne stoel vouwt eenvoudig uit tot een twee meter lang bed. De Mobybuddy is ook verkrijgbaar in een Compact-versie, waardoor deze stoel ook op de wat kleinere kamers een fijne slaapoplossing biedt.

 

 

Mobyfoldy

 

De Mobyfoldy is onze compacte slaapoplossing. Deze stoel klapt met een simpele handeling uit tot een twee meter lang bed.

 

 

 

Mobysleeper

 

De Mobysleeper biedt de gebruiker een comfortabele slaapplaats. Dit vouwbed is voorzien van wielen en automatisch uitvouwende poten. Een simpele, maar comfortabele oplossing voor situaties waar snel een volwaardige slaapplaats nodig is.

 

 

Mobydormir

 

De Mobydormir zorgt voor zowel een comfortabele zitplaats als slaapplek. De armleuningen zijn eenvoudig te verwijderen, zodat er een ruime slaapplek ontstaat. De lade opent automatisch wanneer de rugleuning wordt neergelaten, zodat het beddengoed direct binnen handbereik is.

 

 

Meer weten over ons rooming-in programma of een vrijblijvende proefplaatsing? Neem dan contact met ons op.